ArenAsilmomm Kızlar gün içinde kahve tüketmiyorum normalde ama canım sabahtan beri nescafe çekiyor içen tüketen var mı bir taneden bişey olmaz gerçi ama içimi rahatlatmak için size sorayım dedim 🥰
Aag06 ArenAsilmomm ohooo biz burda hamileyken gece gunduz dogurana kadar hergun ictik gerci dogurduk hala iciyoruz 😂 hatta keske bide bana yapip yollasan yaaa aklimdaydi unuttuydum gorunce aklima dustu tekrar bak 😂
bebegimizibekliyoruz1 ArenAsilmomm her gün ya türk kahvesi ya neskafe içiyorum 😂 şükür 33 haftalık oldum turo gibiyiz 😂 pizzalar hamburgerler kolalar neler neler yiyip içiyorum 😂
ArenAsilmomm Aag06 ya valla cips kola canım çektikçe yiyorm ama kendimi çok suçlu hissediyorum buraya yazayım da içen birileri çıkar mutlaka bende kendime suç ortağı bulurum dedim 🙈
FatihBatur ArenAsilmomm Allah affetsin 😂 nescafe cips kola hamburger pizza cig kofte canım çektikçe yiyip içiyorum
Ozlemflz ArenAsilmomm valla benim canım isteyince içiyorum ilk 3 ay dikkat ettim sonralarda saldım arada kaçamak iyi oluyor 🥰
deletedmom27371 ArenAsilmomm yaa şuan canım nasıl çekti bende uzun zamandır içmiyordum bakkala gidip alayım bari 😋😂
Zeynpnurr ArenAsilmomm valla ben tukkettim bi aralarr cok canım cekiyodu günde 2 tane faln ictigm oldu