irem5889 Merhaba Şuan 38. Haftadayim ikinci doğumum olacak ilk doğumum sezeryan olmuştu.bugun kontrole gittiğimde eski sezeryan hattında incelme var beklemeyebilir dedi doktorumuz başına böyle bı şey gelen var mi
0602 irem5889 doktorum aynı şekilde banada söyledi ama zamanım daha var Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin korkmayın Rabbim verir bir kolaylığını🌸🌸
Eve irem5889 Haftadan beri aynı sorun var bende de yarın 35 oluyorum çok şükür buralara geldik.. 37de alacak doktorum..3. Sezaryen benim.. korku,kaygı,heyecan ilk doğum gibi.. sanırım her seferinde aynı oluyor.. hayırla sağlıkla hepimiz evlatlara kavuşalım inşallah.. 🙏🧿
irem5889 Eymen_Enis_Ser hemde nasıl ikinci.olmasina rağmen büyük oğlumu düşünüyorum 2 gun nasıl ayrı kalicam diye 😞
Eymen_Enis_Ser irem5889 bende ikinci sezeryanı olacağım aralığın ilk haftası kısmetse bende de aynı durum var canım
Nermin3419 irem5889 Eymen_Enis_Ser hanımlar merhaba aynı sorun bendede var çok korkuyorum bi sıkıntı yaşadınızmı ? Dr rum 37 haftada alıcsm sezeryana dedi sizin doğumlar nasıl geçti umarım sorunsuz atlatmışdınızdır.
irem5889 0602 İnsallah ya bide kendi doktorum yoktu başka doktor vardı indan endişelendim biraz sancidan dolayı gittim