Guneyinannesi1 Cananyildiz hayatının en önemli kararı bence durmadan bezle gezeceksen elinde gri al 😃 yada mutfağın ne renk ona göre seç
Cananyildiz Guneyinannesi1 durmadan bezle gezmem ama 2 3 günde 1 illaki bulaşıktan sonra buzdolabının bulaşık makinesinin ustunden geçiyoruz yani ben geçiyorum en azından gride de geçerim 😅 bide ıslak elle neye dokunursak leke olur zaten
ftmnr_drgt Guneyinannesi1 tam renkle ilgli yazacakken yorumunuzu gördüm evet mutfak dolap tonunu göre duayenlerdenim bende az önce mutfaktan kare paylaşmıştım şimdilik elimde bezle gezmiyorum iz olmadi hic ama çocuk sonrası değişir bu durum 🤗
Asyaveannesi36 Cananyildiz küçük ev aletlerimde dahil kettle çaycı tost makinesi blender hepsi inox ve bosh çok memnunum hiç de öyle dendiği gibi leke yapmıyor alırken herkes baş edemezsin bilmem ne dedi iyiki de gri almışım 3 yıl oldu
Cananyildiz Asyaveannesi36 bqnada öyle diyolar bende tedirgin oldum pisman olmak istemem iyiki bu postu açtım gri kullananların hepsi memnun. Bende çamaşır makinemi bosch düşünüyorum. Teşekkür ederim yorumunz icin 🥰
elfmoom Cananyildiz ben ankastre almadım kiracı olduğum için, sadece fırın aldım hani bu küçük olanlardan. simfer taş gibi ve efsane pişiriyor tavsiyemdir
yavuzhan1707 Cananyildiz alışkanlık olmuş bende hergun yatmadan önce nemli bezle bi üstünden geçerim dolapların beyaz eşyalarin 2 dk bile sürmüyor
elfmoom Cananyildiz benim buzdolabım çamaşır makinem ve aklınıza gelecek hepsi samsung bi tek bulaşık makinem bosch evet güzel ama asla bi samsung değil gözümde.. hem servis hem kalite olarak🙏🏻 hepsi de inox samsung asla leke tutmuyor ama bosch çok leke tutuyor🙏🏻
Cananyildiz elfmoom çok teşekkür ederim 🥰 buzdolabım kesin Samsung olacak diğerlerine karar veremedim 😀
Guneyinannesi1 ftmnr_drgt cocuk elleriyle makarna yedikten sonra ayagıya kalkmak için oralara tutunup kalkması 😃😃😃 hayal dünyam cok geniş
elfmoom Cananyildiz çamaşır makinesi alacak olursanız samsung eco bubble öneririm zaten alırsanız ne demek istediğimi anlarsınız. 5 yılda bir kez bile arızalanmadı maşallah🤭
erdem_agah Cananyildiz ben herşeyi Arçelik ten almıştım. Valla çok beğendim. Buzdolabim mesela dıştan cok büyük değildi ama içi inanilmaz fazla şey alırdı.
ftmnr_drgt Cananyildiz cok tesekkir ederim, leke tutmadı henüz benim aldığım ürünler inox ürünlerde de leke tutmayan ürünler vardı, birde mutfak dekoru ve rengine göre de bakın isterseniz tabiki kullanacak sizsiniz🙏 ben tona ton yaptım pişman olmadım inoxtan 🤗
Merve_boylu Cananyildiz 2 senedir Profilo kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım çok iyi bir marka ben beyaz kullanıyorum gri leke yapar gibi ama siz bilirsiniz tabii 🥰
[silindi] Cananyildiz hayır hiçbir sıkıntısı yok. Parmak izi bırakmıyor zaten. Günlük akşam yemeğinden sonra bulaşıklar toplandıktan sonra yüzlerini silip elden geciriyorum tertemiz oluyorlar. Çok şık duruyor bence en güzeli inox.
Azizinannesi2 Cananyildiz evde bütün marakadan var ben beyazdan yanayım çünkü çocuk olunca sürekli el izi olacak diye istememiştim çamaşır makinesi Arçelik bulaşık Vestel buzdolabı profili fırınlı ocağın Simfer TV LG ve hepsinden de memnunum çok şükür 5 yıllık evliyim bu zamana kadar servise gerek duymadım
Cananyildiz Azizinannesi2 bende ayrı ayrı alacagm çünkü mesela çamaşır makinesi bosch beğendim buzdolabı samsung fırın bende simfer veya kumtel düşünüyrm. Tv LG ve vestel arasndaym yorumunuz için teşekkür ederim 🥰
elfmoom Azizinannesi2 kesinlikle başka bir yere gidince bile özlüyorum resmen renklerini açık ara fark var