Cananyildiz Kızlar merhaba sorum yukarda. Ayrıca gri renk çok istiyorum kullanışı nasıl,inox diye geçenler iyi diyolar.
alcang Cananyildiz Eşyalarım Bosch çok memnunum. Renkleri de gri 4 yıl oldu kullanalı hiç bi sorun yaşamadım
Guneyinannesi1 Cananyildiz gri görünüş olarak daha güzel tabi ama cok leke tutuyor hep öyle dendi almadım beyaz aldım Siemens hepsinin markası begeniyorum
[silindi] Cananyildiz 8 yıl önce bütün beyaz eşyalarımı Arçelik inox dokunmatik serisinden aldım. ( piyasaya daha çıkmamıştı. Katalogdan seçip aldım. Ben aldıktan 2 yıl sonra piyasaya tanıtımı yapıldı. ) Çok çok çok memnunum. 3 gün öncede çamaşır kurutma makinesini aldım. Tek kelime ile mü kem mel !
Cananyildiz Guneyinannesi1 simens baktım fiyatlar çok artmş baya yüksek geldi ama yinede aklımda bende gri çok istiyorum ama daha karar verms değilim
annembabam 4 buçuk yıl önce aldım eşyalarımın tamamı inox rengi Bosch markalı . Çok çok memnunum . Eşim modellerden tutun da markaya değin günlerce araştırma yaptı , gitti bayilerden bilgi aldı vs .☺️Bosch ve inox ☝️Modern görünüyor
Cananyildiz [silindi] çok teşekkür ederim demekki inox yani gri renk sıkıntı yaratmıyor kullananlar memnun
Deletedmom_29 Cananyildiz Cananyildiz Benimde bütün ürünlerim arçelik ve çok memnunum hepside siyah renk temizlik konusunda beni yormuyor zaten günlük rutin temizlik yapan kişiler için gayet ideal 🥰
DemetF Cananyildiz soyle soyleyeyim beyaz esya sans isi biraz arkadaslar bosch yazmis bizde iyi marka diye aldik annemlere ama hic memnun degiller motorunda sorun cikti.Ust komusunun buzdolabi da bosch oda memnun deil mesela ben samsung kullaniyorum 4 yil olacak memnunum
Cananyildiz DemetF sizinki gri mi samsung. Benim annemde bosch çamaşır makinesi var çok memnun dolabıda samsung ondanda memnum 🥰
ceydabrn Cananyildiz arçelik çamaşır makinem var asla memnun değilim ama bulaşık makinesi ve buzdolabım çok iyi
bebeklibirisi Cananyildiz fırınım harici hepsi inox Arçelik marka. Bir tek çamaşır makinasında lekeler oldu 2. Ye servis geldi değiştirdi. Sanırım banyoda olduğu için öyle oluyor. Kimyasal kullanmıyorum ama banyo buharından bile etkilenip siyah siyah leke yapıyor tavsiye etmem ❌
Deletedmom_29 bebeklibirisi Evet çamaşır makinesi banyoda sıkıntı oluyor ben kiler yaptırdım şahsımıza ait inşaattı ondan dolayı avantajım oldu annemin evinde banyoda buhardan pas oldu ve boyaları attı hep bosch markaydı
Cananyildiz bebeklibirisi genelde aralık makinadan memnun kalınmamıs. Gri renkte sorun yaşadınız mı çok sıkıntılı degl demi.
Elanurgvn61 Cananyildiz buzdolabı ve televizyon arçelik ve asla memnun değilim çamaşır bulaşık makinesi beko çok memnunum
Cananyildiz mhdmraa simens fiyatları suan baya yüksek aklmda begendigim modeller var ama bilmiyorum bakacagm bi teşekkür ederim 🥰
Deletedmom_7156 Cananyildiz Profilo çok memnunum ama Vestelden hiç mennun kalmadim bide kumtelden çok memnunum
alcang Cananyildiz dolabım alttan buzluklu. Çamaşır makinam 9 kg 1200 devir. Bulaşık makinam 4 programlı olandan
Guneyinannesi1 Cananyildiz hayatının en önemli kararı bence durmadan bezle gezeceksen elinde gri al 😃 yada mutfağın ne renk ona göre seç