BaLLikom44 Kızlar katlanabilir bebek küveti uyguna bildiğiniz bir sayfa var mı ? Arada bime geliyor gelir mi acaba :)? Doğuma 3 ay var
Dareyn BaLLikom44 bende aldım. Bebeğim şu an 6 ay olacak gerekli mi diye sorarsanız boşa almışım 😂😂Babamız hee gün duşa girerken onunla birlikte duş aldırıyorum bitti gitti açıkcası 😅
bb000 BaLLikom44 https://www.e-bebek.com/babyjem-katlanabilen-bebek-kuvet-seti-mavi-p-bje-596/ bunu aldım ben memnun kalmış genelde kullananlar civarda öyle duydum
RumeysaNur34 BaLLikom44 ben aynı seti bir züccaciyeyeden aldık canım çok uyguna gelmişti ama trendyolda da geçen 195 falandı bir bak istersen birde hepsi burada indirim günleri varmış oraya da bak istersen
eeebruuu BaLLikom44 ben setini trendyoldan aldım canım tabi aldığım da 340 civarıydı benim aldığım ama bence gayet güzel sağlam daha kullanmak için 2 ayım var ama bence tercih etmelisin hemde yer kaplamıyor
Ipekbalyanak BaLLikom44 deliniyor aç kapa hiç gerek yok onlara bende çok bekledim gelmesini geldi gelmesiyle bitmesi bir oluyor sepetini aldım sadece ama aç kapa sukıntı oluyor