Ozlemmpapatyaa https://resimyukle.io/r/67oIM0zugN kızlar bu ilacı sabah icmem gerekiyor ac karnına öyle yazdı eczacı ama icince midem bulanıyor başka ne şekilde kullanabilirim 20+1 ve başka da ilac vermedi doktor 🤷🏻♀️
dakpinar- Ozlemmpapatyaa canım gece uyumadan önce de içebilirsin alsında tam uykuya dalarken içince sanki bulanmıyor mide 🥰 ben cok kullanmadım bunu ama o sekılde ıctım folik asitlerimi de bu ilacı da
Busragonullu32 Ozlemmpapatyaa ben aksam yemeklerinden 1 saat önce tüketiyorum Aldiğim eczane o sekilde yazmiş
Merve_boylu Ozlemmpapatyaa iğrenç bi ilaç gerçekten beni öldürüyor aşırı gaz sancısı ve kabızlık oldu bu ilaç yüzünden makatta hemeroid oldu. Hala mecbur kullanıyorum. Doktoruma söyleyeceğim inşallah değiştirir 🤷🏻♀️
tgba715 Ozlemmpapatyaa doktorum ya yemekten 1 saat önce ya da 2 saat sonra demişti ama en etkini kahvaltıdan 1 saat önce
demethanim Ozlemmpapatyaa önce doktoruna sorabilirsin tabi ama doktora soracak fırsatın yoksa eğer, gece yatmadan önce içebilirsin. Bu ilaçtan 2 saat önce de çay ve süt icmemelisin. Demir emilimi için önemli.
Helpmee Ozlemmpapatyaa bn günde iki defa alıyorum Bir sabah aç karnına birde akşam yemeğinden 2 saat sonra Daha doğrusu içip yatıyorum hemen