Asli06 Merhaba arkadaşlar kapı süsü yaptırdınızmı yaptırdıysanız kaça yaptırdınız ben bulut şeklinde içi toplu isim yazanlardan düşünüyorum fiyat araştırması yapıyorum
mineirem Asli06 bisürumalzeme diye bi sayfa var instagramda 75 tl den başlıyo sürekli alışveriş yaptığım bi sayfa bende alicam inşallah kendime de
Mmomyy Asli06 instagram da kapısüsübebedikhediyeliği sayfasından 165 tlye yaptırdım. Çok ilgili sayfa, çok memnun kaldım. Çok araştırmıştım diğer sayfalar bildiğiniz köpük delik deşik.. Ama bu sayfa taş boyaması yapıyor bi bakın isterseniz.🌺
sessiz_oyuncu Asli06 birsürümalzeme’den 76 tl ye malzemeleri aldım kendim yapacağım. 😊 ama kargo ücreti var 76 tl kapıda ödeme ve havale var kapıda ödemesi 22 tl havale 15.5 tl ama hazır alırsanız 150 160 dan başlıyor.
Dilekcnkn Asli06 Ayyyy varyaaa kafa gitti bebekten soner süs bebekten diycektim 😂😂😂😂madre den tulum yaptırdım 😂😂
Mmomyy Asli06 Çok ilgili gerçekten, her detayını tek tek konuştuk, kendisi fikrini falan söyledi ben çok memnun kaldım🌺😊
Asli06 Dilekcnkn aa baktım şuan fiyatı da çok uygun görselini atabilirmisiniz ürünlerin kalitesi nasıl ?🌸
sessiz_oyuncu Asli06 youtube da videosu var yapılma aşaması. Malzemeyi satan kişiye ait video. Nasıl yapılacağınıda anlatıyor. Ben fiyatından değil ama kendim uğraşmak istedim 😊
Asyaveannesi36 Asli06 ck_desingevent 170e yaptırdım bambu gibi çok da içime sindi çikolata hediyeliklerini felan da ordan yaptırdım 🙂
FatmaTemiz İnstagramda macromecigelinn sayfasından yaptırdım çok güzel oldu takı yastığıyla birlikte 180 TL ye yaptırdım
songulkarasu20 Asli06 https://resimyukle.io/r/wI4uteiTdB Istagramda Babylukss sayfasından yaptırdım ledli 170 tl ye.