DefneRana Selam kızlar burda baya kişide okudum çok memnunlardı genital temizlik için Venüs marka döner başlıklı jiletten bende almak istedim ancak bir sürü modeli var değişik değişik hangisini almalıyım bilemedim varmı yardımcı olacak ??
Msl_ege DefneRana mor olanı güzel . pembesini de kullandım ama ucuz olanlarından değil . en iyisi mor bence
AdenEva DefneRana mor ve turuncusu güzel bu küçük başlıklı permatik gibi olanlar pek güzel değil. Turuncular mora göre daha uygun fiyatlı kalıyor
MMmommy DefneRana ben sarı olanı aldım 5 bıçaklı ama aşırı jelli geldi ve alerji yaptı. Onyüzden turuncu 3 bıçaklıya döndüm en iyisi o bence
ilkgozagrimhavinim Gizem93 ucunda sabunu var. Suyla temas ettiğinde kayıyor kolay kullanım sağlıyor. Sağı solu kesme gibi ihtimalin yok. O sabun bitene kadar kullanabilirsin. Ne kadar kullandığına suyla temas ettirdiğine bağlı. Ama bir başlık ortalama 7 8 kullanım sağlıyor
minikkoalammm AdenEva ne kadar sürede çıkarıyor karnımın altı şişti acıyor o yüzden ağdayı gözüm yemiyor
Hazella DefneRana ben begenemedim acikcasi asiri jelli cildim hassas oldugu icin kesildigini jelden anlamadim heryerimi kesti. Digerlerinde en azindan hissedebiliyosunuz ama cildiniz cok hassas degilse kullanilabilir aralarinda pek fark yok iki rengide kullandim ben
M_kemal Hazella Bunu ben de yaşadım. Mor venüsü kullandıktan sonra sürekli tahriş oluyor cildim. İç çamaşırım deyince bile acıyor. Muhtemelen kesiyorum farkında değilim.
Beyzan738 ilkgozagrimhavinim Canm bende mor olanı kullanıyorum başlığındaki sabun yeri bitti tekrar ayrıca başlık almak istiyorm sadece başlık trendyolda varmı sen aldinmi sadce basliginj