Birmelekhikayesi Arkadaşlar suda doğum konusunda etrafında yapmıs olan ve hastane önerebilcek olan var mı fiyatıda tabi çok uçuk olmamalı var mı öle bir imkan bilgisi olan varsa yazabilirse cok sevinirim ☺️
Bihilal Birmelekhikayesi benim doktorum bana böyle bi imkan sunuyo ilk doğumumda istemedm ama şimdi düşünüyorum dün eşimede söyledim hıh bide kameraya çek internete at dedi 😂
Birmelekhikayesi Bihilal 😂 yani kamera olmasada suda doğumda cok bilindik ve daha rahatlatıcı bi yöntem geliyor bana hamile değilkende hep öle istemiştim ama cok pahalı diye duymustum ama normal doğum fiyatı diyende var işte tavsiyeye ihtiyacm var
Bihilal Birmelekhikayesi fiyat olarak bilmiyorum yurtdışında yaşadığım için sanırım burda sigortamız karşılıyo bizde de fırsat var ana değerlendiremiyoruz malesef 😏 gerçi kendimi ilk doğumdanda biliom yatağa saplandım kaldım öyle yerimden kıpırdamadım epidurali yiyince 😀 bu gidişle yatakta yapıcam yine galiba 😒
Birmelekhikayesi Bihilal neden fırsat değerlendirmıyorsnz bnde burda bulamıyrm cok yaygın olmadığı içn😏
Birmelekhikayesi Mucizeveannesi hmm genel olarak pahalı sanırım bende acıbademi sordm 12 bin dediler suda doğum hayal bize ☺️
ayaniz Suda dogum hem maliyetli hemde yorucu bi sürec dogum öncesi egitimleri vs cok fazla.. Birde acı eşiğinin yüksek olması gerekiyor ..