Civcivinannesiii mirayveannesiii bende yapip yapmamakla kararsizim 🙈benide gaza getirin 😂😂 Bi yandan bosa masraf diyorum Bi yandan icimde kalmasin diyorum cikamiyorum isin icinden😂
bebeklibirisi mirayveannesiii Civcivinannesiii Yemin ederim aynı şeyi düşünüyorum 😂 bazen bir komik geliyor balon falan patlatmak ama hatıra birşeyler kalsın da istiyorum belki paylaşım yaparım öyle herkese söylemiş oluruz diyorum 🙈 kafalar aşırı karışık bir de çok fazla arkadaş çevremiz yok akrabalar ile yapmak da saçma geliyor ama kendim fotoğraf çekerim diye düşünüyorum bir fon hazırlayıp kıyafet ayakkabı ultrason görüntüsünü falan koyarım diye düşündüm 😌 fikir için Pinterest uygulamasını indirin çok güzel fikirler dekorasyonlar var
bebeklibirisi mirayveannesiii pinyata pastaları var bakın isterseniz çikolata kaplı kırıyorsunuz içinden birşeyler çıkıyor öyle bir pasta yapabilirsiniz içine pembe ya da mavi neyse nesneler koyarsınız
mirayveannesiii Civcivinannesiii Çocuklarımızla ilgili olan hiç bişey boşa masraf değil bence ☺️ yap boşver beee ilerde pişman olma
erdem_agah Ebruuuusalman bununla güldür güldür de cok dalga gecmislerdi 😁😁 gerçekten de olduguna inanamıyorum
Civcivinannesiii bebeklibirisi demi anı kalmasi onemli olan ☺ Yakin arkadaslarla bide aileler olur yanimizda hem yer iceriz hemde egleniriz🙈 Ozman haftaya dr ye soylemem lazim cinsiyeti soylemeyin diye😂😂
bebeklibirisi Civcivinannesiii şimdiden bir konsept belirleyin kafanızda nasıl birşey yapmak istiyorsunuz ona göre bir yakınınıza söylersiniz 🥰
Civcivinannesiii mirayveannesiii orasi oyle tabi canm ama tedavi ile oldugu icin biraz sıkıstik oyuzden dedim🙈 ama uygun yollu coo abartmadan yapmak mantikli geldi suan🥰
mirayveannesiii Civcivinannesiii Ya evde bi pasta börek yapıp perdeyi az bi 50 TL lik süs ile süsleyip bence uygun bir şey de olabilir ☺️
Civcivinannesiii mirayveannesiii mersi tavsiye icin 😂 Heyecandan unutmazsam haftaya doktorumu tembihlemem lazim soylemeyin diye🙈🙈😂