Carriebradshow Bende 12. Haftada kontrole gittim bebişlerin bir tanesi poposunu döndü pek bişey göremedik diğerini de erkeğe benzetti doktorum 🥰 net bişey yok bizde de haftaya tekrar kontrolüm var 14. Hafta olacak inşallah belli olur ☺️
Oguzmine 13+2de öğrendim direk gösterdi kızım olucak🥰🥰 11+2de tahmin edicekti ben istemedim net olsun dedim
Asyanill 12+5 de öğrendim erkekmiş aslında doktor 10+5 de anlamıştı ama emin olıyım bekle demişti bana kesin erkek dedi
Aysmaa Allah hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşlar tek önemli olan bu gerisi boş. Birde hayırlı evlat olsunlar inşallah
Tontikannesi Msl_ege sizde 10 günde gidin ücret vermezsiniz kontrol olarak geçer ayda bi yeterli hastane para kazansın istiyor olabilir🙂
Ozlmm_1 Mavistez bana da 11.haftada büyük ihtimalle erkek dedi 12.haftada büyük ihtimalle kız dedi 😂 şu an 14+3 teyiz 16 olunca tekrar gidicem bakalım. Sağlıklı olsun da inşallah 🤗
Mavistez Ozlmm_1 iki kizimdada net kız dediler kafa karışıklığı yaşamadım umarım bu seferde net söylerler persembe gideceğim bakalım
pusatmom35 Mavistez evet 12.haftamda erkek dedi 16 dayim hala erkek nisan sonu mayıs başı gözüküyor doğum
elvantezgel 11+4 ye erkeğe benzetti doktorum ancak 1 hafta sonra gel kesinlestirelim dedi. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Hkrcy Mavistez gebeliğimin başından beri takibimi yapan doktorum 12.haftamda %90 kız dedi, hatta eminim ama alışveriş için 16.haftayı bekleyelim dedi 😊 bekliyoruz biz de 🤷♀️
Mavistez Hkrcy bencede bekleyin benim arkadaşıma o haftada kız dediler erkek çıktı ama bazılarıda aynı kız devam etti hayırlısı olsun inşallah
Dmllale Mavistez bu gün ikili test sonucumu gösterdim temiz çıktı Allah a şükür. Cinsiyeti öğrendim Rabbim izin verirse oğlum olacakmış kesinleşti💖