Mavistez ayshe54 yaa gercektenmi cinsiyet için tahmin yapmadımi ya belli olmuştur aslinda Ay pardon kız gibi demiş zaten ☺️ kızdır ozaman canm ilk bebekmi
Mavistez Selmabuglem yaa 🥰 bakalm sağlıklı olsunlarda canm bizimki merak işte. Gönlündeki olur inşallah kontrol yakinmi
Mavistez ayshe54 aynen öyle sağlık en önce. Benimde iki kızım var başka düşünmüyordum ama nasipte varmis korunurken kaldım bende 13+3 olmam lazim ama 14+3 haftaya gideceğim
ayshe54 Mavistez Olsun olsun rabbim size yeniden nasip etmiş çok şanslısınız böyle düşünün o yavrunun dünyaya gelecego var inşaAllah 🥰 doktorum kız dedi. İnşaAllah bakalım
ayshe54 Mavistez Bir evladımı 24 haftalık karnımda kayıp ettim bu 2 diyelim yani. Diğer yavrum da kızdı 🥰
Sezginshome Banada ikili tarama testi yaparken 12+4 de aaa o pipi mi dedi doktor 😁🙈 sonra şuan erken haftaya sonuçlar için geldiğinde tekrar bakalım dedi.. Ben hep kız hissediyordum öyle diyince şaşırdım 👶🏻❤️ sağlıklı olsunda farketmez
Meri3220 Bende pazartesi gideceğim 12+2 olacak Allah izin verirse öğrenirsem bende söylerim çok merak ediyorum 🤗
Yeniannee25 Mavistez benimde 12. Haftada devlet hastanesi rutin takipte baktı göstermedi. Özelde renkli ultrasonla baktırdım yüzde seksen kız dedi inşallah değişmez bende garanti olması için bir iki hafta daha bekleyeceğim şuan 16 haftalığım 🤭😊
Denizlena Mavistez biz 11+5 te gitmiştik malesef poposunu döndü 😂 aralığın ilk haftası 16 haftalıkken gidicem tekrardan kağıda yazdırıcam cinsiyetini parti yapmak istiyorum umarım gösterir bu sefer 😍🥰