Didikom Selam kızlar ayın 8. De çatlatma iğnesi oldum bugün iğne günü hariç 3. Günüm sol kasığım da batmalar oluyor ara ara sizler de nasıl belirti var mı iğneden mi yoksa döllenme mi sizce 🤔🤔
Pinpirikanne Didikom bnde bu ayın 4 unde oldum canm bgun yedinci günüm cok aşırı belirtim olmadı oyle cok vücudumu de dinlemm zten ara ara batma gihi oldu günleri degerlndrdk baklm ins nasip olur 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 sen yumurta takibine gttn mi kac mm di yunurtalrn?
Didikom Pinpirikanne gittim canım 20 mm dol yumurtam gelişmişti çatlatma iğnesi oldum 2 gündür de hafifi batma var kasığımda 🤔
Pinpirikanne Senamasal perşembe oldum igne….igneden once çarşamba,perşembe,cuma degrlndrdk sonra gün aşırı canm zten sperm 48 saat yaşıyor ama ne olur ne olmaz kacrmaylm ddk
Senamasal Didikom 3 kere oldum onlarda 12 24 36 48 60 72 saatleri hep degerlndirdik tutmadi 4. İgnemdr doktor ilk iliski 33 veya 36. Saat olsun dedi
Pinpirikanne Kizlar gebelik testi ne zaman yapcaksnz beklemk cok zor yaa bgun 8.gunum kimu 12.gun çıkar dyor kimi 15 den asagisi yaniltir diyor sabrszlanym vala 😄😑