Nidakrbla Anneler siz bebeğinize ne tür beşik aldınız ben hala karar veremedim kullanışlı bir şey olsun istiyorum anne yani olacak yatak odasında kulanacam taşıması kolay olan önerilerinizi bekliyorum aldıklarınızı atabilirsiniz 😊🥰
metehaninannesiii Nidakrbla biz park yatak kullanıyoruz bazen yatak odasına getiriyorum bazeb kendi odasına goturuyorum bazen salona bazen arabaya atıp annemgile gotuyorum hem hafif hem tasimasi kolay hemde kolay katlaniyor
Elsu26 Nidakrbla Kraft compass aldım kurulumu kolay hafif duruşu da güzel sallanma aparatı var 0-5 yaş alt açma Aparatı var civilde indirimdeydi 1400 TL’den 999 TL’ye düşmüştü hemen aldım o zaman hala devam ediyor mu bilmiyorum
Dilekcnkn Nidakrbla Valla amedan sepet beşik aldım birde büyüyen beşik doğumdan beri oturma odasında yatıyordum dün gideyim odama dedim ama yoruldum valla götür getir büyüyen beşiği odaya koydum bende oturma odasında da sepet beşiğim var yani kolay taşınsın istersen portatif birşey al canım
Esra-57 Oglumda Park beşik almıştım çok memnun kaldım her yere taşınabiliyor hafif şimdi anne yani olanları da çıkmış isterseniz o tarz bakabilirsiniz oğlum halen daha yatıyor içine ☺️
Eylul2797_ Dilekcnkn sepet besigin nasıl acaba bende almak istiyorum ama kücük falan diyolar asırı kücükmğ
Ela532 Nidakrbla ben yoyko nün park besigini alacağım canım bi bakmanı tavsiye ederim çok hoşuma gidiyor
bebegimizibekliyoruz1 Nidakrbla odasına büyüyen beşik aldım yanıma da anne yanı tarzında var next 2 me e bebeğin onda gözüm 😂
Dilekcnkn Eylul2797_ Yok kız büyük tam tersine odadan odaya taşımakta zorlandığım için büyüyen beşiği yatak odama getirdim çocuk odasında sedir beşik var sepet beşikte oturma odasında bir misafir odasında birde mutfakta beşik yok 😂😂 aldığım sepet beşik kademeli olduğu için büyük amedan sepet beşik
Eylul2797_ Dilekcnkn aaa tam istediğim model kücük diyolar diye almam diyorum cok tesekkür ederim güle güle büyüsün bebis icinde
llFatma Nidakrbla yoyko aldım ben Hepsiburada dan haki rengini aldım çok memnun kaldım tavsiye ederim.
alparslanannesii1661 Heyner ahsap besik aldim ben 10 gun oldu geleli daha kullanmadim ama sallanmasi falan baya sessiz