kindersurpriz Merhabalar, 10+2 deyiz hala gecmedi yorgunlugum evin icinde 2 adım atıyorum yoruluyorum. Belim agrıuor ve burnum tıkanıyor sürekli sizde de oluyor mu? Lütfen tecrübelerinizi paylaşın😕🙏🏽
mom8327 Happy_001 ya şöyle yorumlar yapmayın Allah askına biraz pozitif konuşun niye yatamasın ? kindersurpriz bende öyleydim canım 15.haftamda magnezyum verdi hem ağrım azaldı hem enerjim geldi yerine 24 haftalığım hem çalışıyorum hem akşam gelip yemeğimi yapıyorum. Doktora gidince söyleyin bunu eksik bi şeyiniz olabilir
Hlary kindersurpriz ben de 10+3 deyim, aynıyım canım. Sürekli yatma halinde, enerjim yok, gücüm yok ama endişelenmiyorum. Yavrularımız iyi olsun da bu günler de geçecek biliyorum sen de hiç canını sıkma 🙃🌸
Happy_001 kindersurpriz ıleryen zamanda cok arıycan 36 diyorum az uyuyayım yatayım uyukum gelmiyor agırım oluyor falan ooo
Happy_001 mom8327 kotu konustugumu dusunmuyorum ve ıleryen zamanda yatamıyorsun bunu belirtmek istedim de ben yasadıgım bayana soluyorum bu sızı nıye rahatsız ediyor
kindersurpriz mom8327 doktoruma sormustum ilk 3 ay böyle gececek dinlenin bolca demisti🤷🏽♀️ Son 2 hafta bakalım sürekli bu sekilde cok zor yani hem sıkılıyorum hem psikolojim bozuldu
bumblebee mom8327 “sonra yatamayacan” sözünü öyle çok duyuyorum ki… çok canımı sıkıyor bu söz. Artık söyleyenlerin kalbini kırıyorum. Evet belki uyuyamayacagım ama bugün de iyi değilim ki zaten! Motivasyonum çok bozuluyor.
kindersurpriz Happy_001 sonuçta bir canlı büyüyor vücudumuzda kolay bir durum olması söz konusu degil ben herkeste aynı mı onu merak ettim acıkcası
kindersurpriz Happy_001 ben kötü olarak düsünmedim yorumunuzu ama mesajın duyguları olmadıgı icin bazen yanlıs anlasılmalar olabiliyor takılmayın🙏🏽
kindersurpriz bumblebee bumblebee haklısınız, ama biz anneyiz güçlüyüz üstesinden geliriz insallah. Düsürmeyelim motivasyonumuzu maalesef bana da söylüyorlar ooo ben hamileyken söyleydi böyleydi vs diye kapattım kulagımı🤷🏽♀️
Ozlem2904 kindersurpriz ben 10.haftaya kadar full yattim, yorgunluk degildi ama gozlerimi acamiyodum hormonal bence 11 12 arasida duzeldim
Acemi_anne61 kindersurpriz çok normal bende öyleydim yemek bile zor yiyodum yorgunluktan sonra geçiyor doktor vitamin desteği falan başlatıyor hemde vücudun alışıyor hamileliğe 🤗 sabret zor ama geçici bi durum
bumblebee kindersurpriz haklısınız. Ben geç yaşta hamile kaldım. Ama hamile arkadaslarıma cok özen gösterdim hep. Hissettklerni bilmeme ragmen. Gerçekten zor bir süreçmiş. Belki de benimki zor bilemiyorum. Tüm annişlere ve anniş olmak isteyenlere kolaylıklar diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hepiniz dualarımdasınız🤲