Hilalkorkmaz Allah askına gaz sancısına çözüm bulan varmı yıprandım yavrumu sancı çekip ağlarken gördükçe kolik benim yavrumda ne yapsam olmuyor masaj sıcak su sab simpleks haz ilacı ağladıkça meme de almıyor bu dahada yıpratıyor beni
Elsu26 Hilalkorkmaz acı elma yağıyla topuklarına ve karnına masaj yapıyordu bi arkadaşım ama doktora sormadan yapma yine de
metehaninannesiii Hilalkorkmaz biz de de ayni durum bazen esimden arabayi alip bebegi cikariyorum uyuyana kadar dolanıyorum bazen de banyo yaptiriyorum oda iyi geliyor
lavininannesii Hilalkorkmaz bizde aynı durumdayız gaz damlası sadece hafifletiyo ama geçirmiyo maalesef. Ben titreşimli ana kucağı aldım oraya koyunca sanki daha rahat çıkarıyo gibi gazını dene istersen
Dilekcnkn Hilalkorkmaz Bizimkisi fazla kaka yapmıyor ama gaz sancısı illa ki oluyor terleyip birde soğuk almasın oda sancı yapar ben şu an gripe water kullanıyorum kucağımda veya yüz üstü yatırınca çok rahatlıyor her mamadan veya emzirmeden sonra gazını çıkarın karnı doyup yattığında da çıkar öyle yatsın eğer mama yiyorsa bir bak bakalım bazı mamalar da gaz yapıyor