Nur9898 Canlarim ben iki taramaaya girdim doktor dedi ki 1.300 ckmasi lazimken 1.419 ckmis riskli dedi sıvı alalim dedi bende yok dedim zararli oldugu icin insani korkutuyorlar korkulacak bisey varmi acaba nasil oluyo pek anlamiyorumda
balbebek412 Nur9898 tabi ki karar senin, icin nasil rahat edecekse oyle yap. Kuzenime de down sendromlu demislerdi , gebeligi cok stresli gecti, cok sukur gayet saglikli, simdi 3 yasinda 😍
Nebyaa Bi tane test varmis biraz maliyetli 2 buçuk kadar dedi doktor. Yine koldan alınan kan ile yüzde yüz sonuç veriyormuş ve bebege bir zararı yok. İmkanınız varsa ve içiniz rahat edecekse bu testi yaptırabilirsiniz. Biz ikili testi yaptırmadan önce doktor uyardı riskli de çıkabilir bu kesinlikle down sendromu olabileceğini göstermiyor gayet sağlıklı da doğabilir. Bu testte bi netlik yok sadece ihtimal veriyor demisti
Nur9898 Nebyaa Ayy insallah yok vlla.onu yaptramamda ins bisey yoktur allah kimseyi korktuguna ugratmasinlar bide ozele gittim korkutuyo doktorlar 😔
Nur9898 balbebek412 Bende cok kafama.takan birisiyim insallah bisey yoktur gerçekten korkutuyolar insanlari