AykaMuradzade 34 +4 Kan azligi olan varmi ?doguma da az kalmiw kan azligi olursa normalmi yoksa sezeryan tansiyon duwme bide🙄😭
Tugbaky AykaMuradzade benim de kan azdı 8 e düşmüştü. Dün tahlil yaptırdım artmış mı diye hala bekliyorum sonucu🙄
SerpilEsra AykaMuradzade bana kan takildi dogum öncesi kan degerkeriniz kac benimki 8 di 34 haftalikta dogum yaptm
Semiha_ AykaMuradzade benimde kanımda azalma var doktorum kan takviyesi yapacak cumartesi günü hastanede 35 haftalığım
Mlhameliha AykaMuradzade benimde az değerim düşüktü 4 aydan sonra pekmez tüketiyorum her akşam kan ilacıda alıyorum
Tugbaky AykaMuradzade valla bilmiyorum ki 😕 İlk kızımda değerlerim gayet iyiydi benim. Bu gebeliğimde yükseltemiyorum bi türlü
SerpilEsra AykaMuradzade degeriniz 8 ve altindaysa kan takinmaniz gerekir. Dogumda yeterince kan kaybi oluyor risklidir bu durum zaten doktorunuz bilgilendirir. Ben erken dogum yaptm 34. Haftamda 1 ay oncesinden kan takindi dogum olacagi icin degerimde 8 di 10a cikti kandan sonra
AykaMuradzade Mlhameliha Bende ilac Iyne kullaniyorum 🥺kan az olursa sezeryan olur bence Tansiyon bide duwuyo bende
SerpilEsra AykaMuradzade yok bu konuda endiseniz olmasn kansizliktan vs degil baska sebeplerden oturu erken geldi kuşum
damlacgslr Ben de 34+3 üm kan değerimi 6 dan 10lara çıkardım çünkü sabah akşam ferro sanol içiyorum tamamen bunu kullanarak yükseldi eğer yükselmeseydi bana da kan yüklemesi yapacaktı ama o da anlık bi kurtarıcı yine düşecek en güzeli kendimizin yükseltmesi