Kscelif 13 haftalıkken doktora gittim ama cinsiyetini göstermedi, sanki bacak arası bomboştu. Doktor daha erken dedi. Siz öğrendiniz mi??
Pinarr35 Kscelif ben 15 haftaligim yaa 16 da gtcem 14 haftalikken erken daha dedi bakalm bu gtthmde soylucekmi ikiz bide benim
Kscelif Pinarr35 ikizlerinize maşallah🧿 inşallah sağlıkla gelirler dünyaya. Bende rüyamda kız bebek cinsiyeti gördüm ultrasonda ama tersi çıkabilirmiş, herşey Allahtan🤲❣️
Loveis16 Kscelif Ben de rüyamda kız bebek görmüştüm adını bile koymuştum fakat erkek çıktı benim meleğim :)
Pinarr35 Kscelif Kscelif amin canim benimm hepimiz saglikla.kavusalim yavrularimiza rabbim oncelikle.saglikli ve hayirli evlatlar versin sonra.gonlunuzfen geceni ♥️
Kscelif Loveis16 evet tamda bahsettiğim konu, erkek yeğenim var ve aşırı çok seviyorum anne yarısı teyzeyim 😂 erkek bebek sevgisini tattığım için kız bebek nasıl olacak acaba diyorum tabi eğer kızsa 😂🥰🧿
Loveis16 Kscelif benimde erkek yeğenim var 😂 elimde büyüdü. Ben de kız hissettim ya da istedim o yüzden sanırım ama erkek olduğunu duyunca yine de sevindim 🥰 sonuçta ilk göz ağrım Allah önce sağlık versin 🥲🥰🥰
Kscelif Evrim1906 sağlıklı olsun diyoruz gerisi önemli değil ama içten içe de merak etmiyo değiliz cinsiyetini 🥲🥰