marbling10 Asyaayaz1 Ben çok kullanacaşım muhtemelen hatta doğumda beşiğin içine bile koymayı düşünüyorum hastanede. Çantamıza koydum, pusetin içine ya da gezmeye gittiğmizde altına koymak için aldım alt açm amacıyla değil
kcnr tatliayminaninannesi ay bende özeniyorum üç tane tulum aldm birde uyku tulumu mu alsam diyorum ama gece bebeğin altını tulumla değiştirmek zor olur diye düşünüyorum snra vazgeçiyorum 😂🤭
Zehrayenianne kcnr ben bilemedim 10 taneden fazla tulumu var takımdan çok tulum var 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ 39+5 doğunca bakıcaz işe yarayacaklar mı😂
marbling10 Cicilibicili bana da tecrübeli arkadaşlarımın kesin al dediği şeyler içindeydi🤭😂 hemen aldım ilk ihtiyaç oymuş gibi
Ozlemdiril marbling10 ben 2 yasa kadar kullandım emzirme yastıgını ve iyiki almışım emmeseydi bile pat dıye sezeryan oldum ve karnıma koyup kullandım o kadar rahattıki elle tutma karnına baskı uygulama olayı olmadı hiç
mom8327 Tulum şeklinde pijamaların kullanımı nasıl olur peki tecrübeli anneler 🥰 h&m de gördüm çok heveslendim kullanışlı oluyor mu
Msl_ege mom8327 ilk aylar saat başı kaka yaptığını düşünürsek aşırı zor hele ki kış bebeğiyse . giydir soy giydir soy çok zor . alt üst yeni doğan için çok mantıklı . yaz bebeği olacaksa da benim oğlum 1 temmuz’da doğdu yenidoğan dönemini beyaz zıbınlarla geçirdik 😅😂 en rahatı yaz bebeği bende. 2. ye hamileyim yine yaza gelcek nasipse 😍
Zehrasya annembabam bende 3 tane 5li takim 2 tane hastane cikisi 4 tane zıbın 3 tane tulum 6 çorap ağız mendili 2 tane yelek 2 ince ve kalın battaniye çoğu şeyleri kardeşimden alicam onun bebeğinden kalanlar emzirme yastığı alt acmasi sleper puset nevresim takımı fln 😂
Feyzabeyoglu Mervekrby bana da saçma ve gereksiz geliyor O yüzden hic almayı düşünmedim 2 hafta sonra doğumum olcak sipariş vermedim
Orsta annembabam keske puset ortusu yaptirmasaymisim. Muslin ortu kullandim cunku hep , hic gerekli degilmis puset ortusu
Mervekrby Feyzabeyoglu artık tasarruf devri oldu 3. Yü doğuracağım hiç parayı savurasım gelmiyor valla her şey aldı başını gitti 😅
Cicilibicili ebruzb @marbling10 oturmaya başlayınca kullanırsınız ben emzirirken o kadar değişik pozisyonlarda emzirdim ki yastığı hiç o işleviyle kullanamadım😅
marbling10 Cicilibicili 😂🤭 arkadaşlar kullanmış emzirirken , ya aslında böyle şeyler kişiye göre değişiyor aslında. Belki ben de kullanmam ama indirimdeydi aldım☺️
Feyzabeyoglu Mervekrby ayyy bide benim ilk gebeliğim Hadi sizin heves kalmadi diyelim ben neden böyleyim giiii İyi mi kötü mü bilemedim 😅😅😅
annembabam 18_kuzey ben de aldım , ama üstüne tek pijama üstü de aldım bu yüzden . Eşim anlayıp laf etmesin diye 😅😅