annembabam Dediğiniz aldığınız neler var Sevgili Anneler 😌🌸 ona göre listeleri güncelleyelim. Malum hayat pahalı , bebek ürünleri de yekünde keza öyle …
tatliayminaninannesi annembabam tulum keşke daha az alsaydım onun yerine alt üst takımlar çok daha kolaylık oluyo😏
Feyza-nur annembabam patikli alt pijamalar çok almasaymışım olurmuş cabuk boyları uzuyor giyemiyor yok
Selime28 Serapcemre bence alt açma örtüsü tamamen lazım 2 yaşına gelicek hala kullanıyorum hatta yeni doğan zamanı örtü illaki lazım küçük kazalar oluyo bazen örtü bile yetmiyi heleki bebeginiz erkekse attirmalar oluyo 😅
Shnern Serapcemre illaki gerek oluyor ya ucuz yollu aldım ben alt açmayı biryerr gidince seriyorum sonra kirlenince yıkıyorum sleepy alt açmada aldimda ilk etapta iyi oldu kullan kirlendikce at ama 3 yıl önce uygundu şimdi pahalanmis
Civcivinannesiii tatliayminaninannesi ayy benimde tulum hosuma cok gidiyo hep onlara bakiyodum 🙈 Sizce en fazla kac tane alinmali☺
Aneebebek tatliayminaninannesi bende çoraplı tulum almiyim diyorum zamanı gelince öbür türlü küçükse bile bir şekilde giyer diye düşünüyorum
kcnr tatliayminaninannesi ay bende özeniyorum üç tane tulum aldm birde uyku tulumu mu alsam diyorum ama gece bebeğin altını tulumla değiştirmek zor olur diye düşünüyorum snra vazgeçiyorum 😂🤭
ebruzb Serapcemre ondan bende bi ara iştahlandım😂😂 geri ne gerek var ya dedim kullan at aldım iyi bari😂😂
marbling10 Serapcemre onlar çok kullanışlı ya pusetin içine seriliyor, gezmeye gidince başkasının yatağına yaymamış oluyor oraya seriliyor hastanede doğum sonrası beiiğin altına seriliyor. Ben 3 tane aldım😂
Nur-123 Happy_001 kesinlikle katılıyorum. Çok çabuk buyuyorlar. Dogdukdan sonra ihtiyaca yönelik alınmalı.
Asyaayaz1 Alt açma için aldığımı bi kere bile kullanmadım keşke almasaydım Allahtan 15 20 tl ye aldığım bişey😂
marbling10 Asyaayaz1 Ben çok kullanacaşım muhtemelen hatta doğumda beşiğin içine bile koymayı düşünüyorum hastanede. Çantamıza koydum, pusetin içine ya da gezmeye gittiğmizde altına koymak için aldım alt açm amacıyla değil
EsengulC Civcivinannesiii 3 belki 4. Oğluma çok gzüel bir mavi kadife tulum aldım tam bir kere giydirebildim içim acıyo valla o kadar sevmiştim ki bi kerecik giydi tıkadım kuruttum derken bi baktım sığmıyo bacakları ilk zamanlar için aldığınızda bol bol giydirin sonra olmuyor
Ipekbocugu Civcivinannesiii benim kızım zor giyiniyor tulum tek parça iyi oluyor bide kıyafet toplandı derdi filan olmuyor bir de kafadan geçirmek yerine fermuarlı tulum vs daha iyi oluyor. Tulumları daha çok seviyorum ben
Asyaayaz1 nevarneyokk o işe yarayabilir. Cnm ben normal varya altına koymak için öyle almıştım valla nereyi buluyorsam değiştiriyorum 😹😹
gokcekubra nevarneyokk Kızım 3 yasinda. Simdi 2. Melegimizi bekliyoruz nasipse. Ben 40lı alt açma aldım. İlk kızımda da cok kullandim alt değiştirirken. Büyüdükçe daha da lazım oluyor ziyan olacak bir şey değil iyiki almışsınız 😊
Ebruliiimm nevarneyokk onlar çok işinize yarıyacak emin olun, dışarıda (avmde, hastanede) bebeğin bezini değiştirmek için kullanıyorum. Yada sağlık ocağına kontrole gittim zaman yatıcağı yere örtüyorum malum pandemi var o yüzden içim daha rahat ediyor
Happy_001 annembabam bazen uzuluyorumm walla ya dıyorum azmi aldım falan dıye ama yok yaa eskisi gibi degıl telefondan werıyon 2 3 gun sorna elinde canım yok alt acama bezı yok bebek pamagu yok bilemem ne bilemem ne ya gereklıyse alırım
Fatma-cnr06 annembabam kesınlıkle bebek doğmadan asırı dercede tulum alt ust almak. Ilk gebelıgımde. Bıraz heycan bırz heves okadr cok aldımkı asla mevsıme uygun denk gelmedı yanı bnce 4 takım alt ust 10 adet zıbın alsanız gerı kalanını bnce havaya gore alablırsınız benm fıkrım🌸
BirPatiSever Fatma-cnr06 bu söyledikleriniz yenidoğan için dimi (4 takım alt üst ve 10 adet zıbın) yani 0-3, 3-6, 6-9 ayrı alınacak yani
Burcuyildiz annembabam kıyafet çok almayın surekli büyüyor. İki onlu iki beşli takım. Bir kaç çıtçıtlı. Bir kaç tulum alın. Hemen küçülüyor çünkü. Doğdun daha çok şey alırsınız . Çorap alın. Ağız mendili zıbın. Ama kesinlikle şampuan ve vücut losyonu iyi bir marka tercih edin. Hem çabuk bitmiyor hemde kaliteli oluyor. Yeni doğan olduğu için iyisini kullanın.
Piraye2021 Burcuyildiz en iyisi için öneriniz var mı? Mustela dışında 😊 parası değil inanın ama çatlak kremi hamileliğimin bir dönemini rezil etti güvenmiyorum