Mavilio2 Haftadan selamlar artık eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum hastane çıkışıyla birlikte 6 yeni doğan takım aldım sizce yeterlimi ? Gider takımlar 3-6 aylık
Ozlem2904 Mavilio2 ben 4tane 5li hastane cikisi aldim 2 tanede 3lu takimim var. Gerisi 3-6aylik. Herkes cok cabuk buyudugunu souluyo bebeklerin cogu tanidigim 1 ay kullanabilmis yenidogan takimlarini
AdenEva Mavilio2 benim gördüğüm yeni doğan ve 0-3 ay ayrı oluyordu. Hastane için ve sonra bir kaç gün giymesi için hastane çıkışları dahil 3-4 takım anca aldım. Çünkü yenidoğan boy 0-3 aydan bile küçük. Gerisini 0-3 3-6 6-9 ay olarak aldım
Mavilio2 AdenEva haklısın ben 10 lu hastane çıkışı alıp almama konulusunda kararsızın zıbınları fazla fazla var 5 tanede 5 Li takım o yüzden kararsız kaldım 10 alıp almamada
AdenEva Mavilio2 ben bi tane 10 lu bi tane 5 li hastane çıkışı aldım. 3 tane zıbın aldım. Birde ufak tefek tekli parçalar ua da alt üstler var. Gerisini hep 0-3 ay ve 3-6 aldım. Hatta bebek kilolu doğarsa yenidoğan hiç giyemeyebiliyormuş.
beyah Ben 2 tane 10lu takım aldım hastane çantasına koymak için ama 5 li de alınabilir ne olur ne olmaz diye 2 tane koydum ben :)