Hkmtcnrefe 28 haftalık hamileyim bebek 1700 gr normalimi acaba benim haftamda olup bebeğin kg bilenler yazabilirmi
Ozlem2904 Hkmtcnrefe bebeginiz ilerde sanirim 30+0ken 1701di. 26 haftalikken 1084gr. O zmaan dr 2 hafta önde demisti yani kg si 28 haftalikmis o zmaan. Sizde 2 hafta ondesiniz sanirim
Ozgecrnylmz Hkmtcnrefe normal bence canım. Benim ki 28 haftalıkken 1850 gram idi. Şuan yine önde ama abartılacak kadar önde sayılacak kilolar değil bunlar. Bi de ultrasonun biraz fazla ölçtüğünü düşünürsek aslında normal bile sayılır.
Deletedmom5545 Papatya-Kokusu ne var bunda merak etmiş sormuş. Bu site de herkes merak ettiğini sorsun öğrensin diye var bu nasıl tepki?
Ozlem2904 Hkmtcnrefe uzum yada tatli seyle yiyosaniz onlari birakin, dr um bana 26.haftada direk uzumu eve sokmayin demisti 😂😂😂
Ebrumrc Hkmtcnrefe umarım yakalar😂benim de 2 hafta ilerideydi ve böylede devam etti şuan ben 34 oğluşum36😍
Deletedmom5545 Papatya-Kokusu kimsenin avukatı değilim ama siz avukata ihtiyaç duyuyorsanız kendinizi savunamıyorsunuz demektir
Ness23 Hkmtcnrefe 28.hafta da gittim gecen cumartesi 1200dü.Suan29+3 deyim cumartesı gıdıcem yıne sızın sanırım onden gıdıyor.Tombık olcak sanırım
Karadenizli_ Ness23 boyu ne kadar peki bende en son 25te gittim 950 gramdı internetten baktığım kadarıyla haftasına göre fazla geldi.