Kubra2721 ParkAys bence doktora gidin bi baksin belki suyunuzun hepsi degil de biraz gelmistir doktorunuz kontrol etsin iciniz de rahat eder
Kubra2721 Hilal-95 bende hurmami yedim yuruyuse gittim geldim 7 kat merdiven ciktim ama malesef gayet iyiyim 🤦
Hilal-95 Kubra2721 🤣🤣 ben hurmayı bıraktım kuzu ya şekerden uzak dur bi tık fazla suyun haftana göre dedi 🤦🏻♀️ Ahudududa alamadm hala 🤣 bndede sancı felan yok Gayet mutlu sıpa🤣
Cilekliruyam Hilal-95 bendede sancı yok bugün 38 olduk doktorumda hiç doğum yakın falan demedi nst de sancıda çıkmadı zaten 😂😂
Kubra2721 Hilal-95 ahududu cayi mi iciliyor onu bilmiyorum neyse soyle onuda deneyeyim tum fikirlere acigim 😅
Hilal-95 Cilekliruyam bnde ntsde 34 haftadan beri çıkıyor🤣 düzensiz diyo gönderiyor hissetmıyodum ozmaan smdı hissediyorum 1 kere fln cıkıyor 🤣🤣 konus diyor herkes konusuyorum durmadan söleniyorum karınıma hiç oralı değil😃
Betl NeseA Dun akşam 7 hurmayı kaynattim içtim yedim üstüne ilişki oldu 2 gündür ishalim akıntım çok ama gelmiyor bu 😥
Kubra2721 Bende bugun ishal oldum hafif karin agrim var ama gercekten hafif hastaneye gitmeme bile degmez diye gitmedim 🤣 omceden karnim agriyinca gecsin diye bekliyodum simdi de artsin diye bekliyorum 🤦🤦
Hilal-95 Kubra2721 evet oda acılma yapıyor kız nasıl bılmessın 🤣 onu içicem ben işe yarar inşallah yanı en azından doğumumuz kolay olsun 🙏🏻🙈
Hilal-95 Kubra2721 ahududu yaprağımıdır nedir🤣🤣 kaynatıp içiyolarms bende daha baslamadım alıcam içicem bakalım🤣🤣