dmladoga ikizlerin_annesi__ öncelikle doktoruna danısmadan hiç birseyi kullanmamayı tavsiye ederim kabızlık sorunu için genelde şurup verebiliyor doktorlar kefir,zeytinyagı içebilirsin yinede
ikizlerin_annesi__ Tgcperi bundan sonra gerçekten içeceğim her gün midem bulantısı için içmiyorum ama böylesi daha zor
demethanim Bir kaşık zeytin yağı içine yarım limon sıkıp iç. Üstüne bir dolu bardak su iç. 5 tane kuru kayısı ye, bir bardak daha su iç. Yarım saate çıkarsın tuvalete. Hiç endişelenme 👍🏻😘
ikizlerin_annesi__ Sevgi_kuscu dizin tehlikeniz neden ? Zeytin yağını ne kadar kullandınız tek mi kullandınız
Beyzan738 ikizlerin_annesi__ sabah ac karna bir bardak su iç on beş yirmi dk geçsin duphalac şurubu iç Sonra kahv yap kahvaltıda çok katı seyler yeme kuzm öğlen de süt yulaf ye lifli gıda olnca iyi gelyor bide bollll su Cikablyosan hafif yürü cikamiyosan evde tur at Gecmyosa doktorna sole ama bol su Ben ne cektim kabzlktan bazen hala cekyorum dolana kadr su iciyorum sende ic Düşük tehlken varsa yorma kendini dikkat et bolca yat dinlen kalkma 😘
ikizlerin_annesi__ Beyzan738 aynen canım doktor şimdi yazmış duphalac şurup sizde içtiniz mi ml önemli mi ? Size şurup iyi geldi mi
Beyzan738 ikizlerin_annesi__ İctim anlattığm gbi yaptım Aç karna sabah ictm Çok içmek iyi degl dedi doktor Sende çok içme Sabah aç iç Bı gün bı bak dene olmazsa akşam da aç ic Doktr en fazla iki demişti dediklermi yap dene
ikizlerin_annesi__ Beyzan738 tamama canım çok teşekkür ederim doktor sağ olsun hiç kaç kez aç mı tok mı söylemedi zaten bu doktorların bu rahatlığı 🤦🏼♀️