Beyzan738 Karamkara ben güvenip alamadm ama çok yakın bı Arkdsm eşofman takımı almsti bide tunik almisti Eşofman takımı resmen atlet gibi iğrenç inceliği bide resimde güzel duruyodu Arkdsm öle görünce kenarı koyverdi gymem die Tunik de aynı sklde kumaşı çok kalitesiz
maviay246 Karamkara pazarium ve haydigiyi tavsiye ederim sürekli alışveriş yapıyorum fiyatlar uygun kalitesi de güzel 🥰🤗
RumeysaNur34 Ben bir kere aldım normal ürünleri öyle çok kaliteli diyemem canım ama şikayeti çok fazla o yüzden bir daha almadım
Karamkara Aslında resimlerde de belli ince ve kalitesiz oldukları ama bazen resimler yanıltabilir diye sormak istedim
Karamkara maviay246 pazariumdan Bi kere eşofman takımı almıştım ne kaliteli ne kalitesiz ama iyi geldi yine
maviay246 Karamkara Ben elbise alıyorum birde günlük tunik sweat güzel oluyor haydigiyden kışlık sweat aldım 3 iplik çok beğendim
alparslanannesii1661 Karamkara gömlek aldim almaz olaydim gorununden o kadar kucuk ve basit kumasli geldi ki 60 liram çöpe gitti değişim de yapmadilar beden yok diye bide ustune baska urunlede degisim olmaz demislerdi yanlis hatirlamiyosam