Makbuss insallah ocak 20 de kucagimizda olacak 3.prensesim Allah herkese hayirli evlat versin amin (buarada15 haftaligim )
Babies16 Makbusshagirli ilsun rabbim sag salim kucaginza almayi nasip etsin ins bizde 3 kiz kardesiz.cok gzuel bsiey bence.suan etrafmzda herkes özeniyor.arkadas gibiyiz cok guzel vakit gecryorz😊
karahanzynep Makbuss hayirli olsun Allah anali babali buyutsun canim bende kizim olsun istemistim ama oglum olcakmis olsun saglikli olsunda evlatlarimiz yeter
Makbuss Babies16 amin canm kiz kardes herzaman iyidir bende ikizim en yakin arkadasim o benim Allah hayri saglikli evlat versn hepimize 😊
FatmaAkdemirErdoan Allah sevdiği kuluna kız çocuk verirmiş ve üç kız çocuğu hakkıyla büyütüp okutup evlendiren razı eden anne babada cennetlikmiş diye duymuştum ne mutlu size rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese içinde bizlerede inşallah
Makbuss Hepinizden Allah razi olsn Rabbim hakkimzda hayirlisni versn yok bu 3.kizim yani 8 ve 4 yasinda 2 kizim daha var buda 3. kizimiz olucak insallah 😊❤