Htc7212 Esen01 öncelikle ben temizliği ve konforu için tercih ettim tabi doktor da çok önemli.gece sancım başladığı için nöbetçi doktor yaptı ameliyatı ama ondan da herkes memnunmuş zaten bana karşı da oldukça sıcak kanlı davrandı
Esen01 Htc7212 yani onceden doktorunuz kimdi birde sezeryan mi normal mi yaptnz tek kisilik oda istesek veriyorlar mi ucret oduyomsnz bu konular hakkinda biraz bilgi verirmsnz
Tubaa Htc7212 Canım güle güle büyüt bebeğini banada doktor 30 kasıma gün verdi amaliyat için eşin yanınıza ne zamanlar girebildi yada girebildimi nasıl oluyor o konular
Htc7212 Esen01 önceden miyase hocaydı ama Nazan hoca yaptı, sezaryen ile doğum yaptım odalar doluydu iki kişilik oda da kaldık zaten sabahına oda arkadaşımız taburcu oldu biz tek kalmıştık oda da
Esen01 Htc7212 evet ben tek kisilik oda tercih edebilirmym mesela ucretini vererek bu sansmz var mi kovid falan var korkuyorm da
Htc7212 Esen01 bende tek kişilik istemiştim ama bütün odalar dolu olduğu için eşim ücret karşılığı özel oda var mı diye soramamiş
Htc7212 Tubaa teşekkür ederim,eşim belli aralıklarla geliyordu sorun olmadı ben Bingöl’den gelmiştim Elazığ’a ihtiyaç duydugum her an geldi.birde başka bir bayanın bakacak kimsesi olmadığı için eşi refakatçi olarak kalmış buda aklınızda bulunsun
Fundaa2362 Bende fethi sekinde düşünüyorum bir aksilik olmazsa normal doğum 🙏 genel olarak çok temiz bir hastaneymiş öyle duydum akrabalar da yapmış orda memnunlar
Tubaa Htc7212 Aaa öylemi canım çok iyi oldu ya çok sevindim biz gurbetteyiz burada almazlarsa çok üzülürdüm🥰
Htc7212 Tubaa evet zor oluyor bizde eşimin işi gereği Bingöl’de yaşıyoruz fethi sekini temizliği için tercih ettim yani gurbette olduğum şehirden başka bir şehire doğuma gittim.benim için çok zordu ama eşim ve çocuklarım yanıma gelip gittiler sürekli
Htc7212 gokturkefe İnşallah normal olur,bana nasip olmadı normal doğum isteyen herkese Rabbim nasip etsin