HamduSena Lansinoh kullananlar memnun mu? Doğumdan ne kadar süre önce başlamak lazım? İnternet'te fiyatlar kabarık geldi. Ne kadara aldınız ?
Aysegull00 HamduSena 47 liraya almıştık galiba ama zam gelmiş 67 olmuş o derece yükselmiş 32. Haftada başladım şuan 38+2yim halen kullanıyorum 32 de başlamak lazimmis
OktayMeltemSahin HamduSena hayır geçen hafta e bebekten 40 ml 39 tl ye aldım indirimi 31 ağustosa kadar devam ediyor doktorum 32.haftadan itibaren kullanacaksın dedi
0114 HamduSena 40 mg almistim 1 ay oluyor kirkizibeyazeczane var canim 17 liraya gelmişti ara ara indirim oluyor takip edin
Aysegull00 HamduSena kesinlikle bana da bi arkadaşım söyledi o zaman yara olmuyormuş sağlık ocagindaki hemşire de söyledi
HamduSena OktayMeltemSahin çok iyi fiyatı. Hemen alayım. Ay çok sağolun. :). Biraz geç kalmışım ama doğumun 1 2 hafta öncesinden kullanmaya başlarsam faydası olur insallah ❤️
OktayMeltemSahin HamduSena inşallah günde iki kez kullanılıyor ve yıkamana gerek yok bilgin olsun emzirirkende yıkamana gerek yok bi 10 ml var 30 tl birde 40 ml 39 tl aralarında 10 lira fark var 10 ml çok küçük 40 ml alırsanız daha iyi ❤️
yakamoz HamduSena bazen lansinoh, bazen de hindistan cevizi yagi sürüyorum ama mutlaka sürüyorum gece dahi atlamiyorum
Tmklslh Aysegull00 dogumdan ne kadar önce kullanılması gerekiyormus canm birde göğüs ucunu uyarmamak gerekmiyormu 🤷🏼♀️
YeninesilAnne Ben de geçen ay 32 liraya aldım. İnternette biraz pahalı satılıyo canım ona dikkat et yani