Cansumuratt mrvcl9 yunan mitolojisinde deniz tanrısı nın kızıymış daha sonra ağaca cevrilmiş vs vs günümüzde ağç olarak biliniyormuş ama okuduğum bu şekildeydi o yüzden vazgeçtim 🙂
BirPatiSever Derin34-23 fazla düşünceli ve içe dönük diye biliyorum. Ben de derin düşünmüştüm çünkü sonra vazgeçtim. Kulağa hoş geliyor da…
minikmucizem7_ Berfin21210 Kur’an-ı kerim’den anlamı güzel isimler koysanıza bilinçli anne babasınız değişik değişik isimler görünce üzülüyorum . Anlamları o kadar güzel isimler var ki çocuk adıyla yaşarmış sadece bir tavsiye .
Hacersoy minikmucizem7_ şimdiki isimler yabancı isimler internetteki anlamları yanlış hiçbirisi gerçek degil o yüzden dikkatli seçmek lazım
ftmnr_drgt Derin34-23 Kızımız Armin olucak hamileyken 1.ayda isme karar vermiştik erkekte olsa kızda olsa Armin diye 24+3uz Armin ile 🤗
minikmucizem7_ Hacersoy Detaylı bir araştırma yapılsa rahat bir sürü anlamı güzel isimler çıkıyor. Oğlum olacak benimde ince ince düşünüyorum anlamı güzel bir ismi olsun diye .
Hacersoy minikmucizem7_ @isimleringerçekanlamları diye bir instagram sayfası var ordan bakabilirsin ben ordan baktım gayet mantıklı ve açıklayıcı yazmışlar
Berfin21210 minikmucizem7_ evren isminin kuranıkerimde geçiş karşılığı alemdir :) günümüzde ne yazıkkı kuranda geçen isimlerle dahi çocuklukta arkadaş yada yakın çevreden bozulup dalga geçilebiliyor bunuda göz önünde bulundurmak lazım diye düşünüyorum ama yinede bi gözden geçiricem tekrardan :)
Elif3434 30+6 yız cinsiyetini hissetmiş gibi öğrendiğimiz günden beri kız ismi baktık eşim daha cinsiyeti bile belli değilken kız olursa mihra koyalım dedi öyle kaldı. Küçük kızımın ismi Mihra olacak inşallah 🥰