pinarana10 Sibel0330 ben de kızıma berra koyacaktım çok araştırdım Peygamber efendimizin yasakladığını okudum bi yerde araştırın isterseniz emin değilim yinede doğrumu değil mi bende sonradan serra koydum
Sibel0330 pinarana10 peki tskr ederim herkes sizin dediğiniz gibi söylüo maalesef hastane çıkışı isimli yaptırdım ona yanıyorum şuan çokta sevmiştim Bu ismi 🙁
pinarana10 Sibel0330 bende sizin gibi hatta bekarkenden beri hep berra dedim hamile kalınca araştırdım
270902 Derin34-23 bizim bebis erkek Miraç Aras düşünüyoruz ilerde kızım olursa Miray Asel koyardim sanırım hem uyumlu olur hemde güzel
Hazall34 Derin34-23 devrim alp soyadımı da arslan insanlara devrim alp arslan diyince devrim kötü geliyor beni de soguttular yeminle devrim isminden sadece alp arslan mı olsun devrim alp mi olsun derken kafayı yiyecem bende
Ceylan01-13 Derin34-23 benim 3 kizım var bu seferki erkek dediler 27 haftalik şuan muhamned umut koyduk
hndnrsvr Derin34-23 32 hafta olduk erkek bebeğimiz olacak Aslan Efe ismini düşünüyoruz ama eminde değilim. Sizce nasıl bu isim