_gonca_ Derin34-23 merhaba Sorayya cok guzel isim, bende kiz olursa Sorayya koyucagim erkek olursa Han🤩🙏
Baranhande caganin_annesi bu kafayı asla anlamıyorum çocuğu 9 ay karnında taşıyan sensin saygısız insanlar çok sinirlenirim böyle şeylere ve karıştırmam kendime 😀
caganin_annesi Tubmavi sanki fikrimizi soran varmış gibi akzhajdh bacım boşanalim mi ne yapalım başka çaremiz yoksa.
Tubmavi caganin_annesi kendi çocuğun karşı çık koy istediğin ismi geç izin vermeyin kaynanaların karışmasına 🥶🥶 zorla koyup kimlik çıkartamayacaklar ya
Hzlkaya Derin34-23 kızımın adı Ülkü Vera oğlum olacak şimdi de Aslan koyacağız eğer kız olsaydı da İlke Mira koyacaktım 💜
Beyzabzr Derin34-23 peki siz kaç haftalıkken aşşağıda olduğunu öğrendiniz ne zaman yukarıya çıktı hatırlıyor musunuz benim ilk gebeliğim çok korkuyorum
Derin34-23 Beyzabzr Benimde ilk gebeliğim hatırlamıyorum o haftalar da öğrendim bende aşağıda hatta rahmini kapatmış bile dediler ama kendiliğinden çıktı yukarı şuan olan şey normal o yüzden çıkar yukarı hiç merak etme
aysnrsvs Laleozkan_09 kızımın ismi ❤️❤️nisanliyken kızımız olursa koyalım dedik ve Allah nasip etti koyduk ama ikinci bebise asla bir isim fikrimiz yok gerçi cinsiyeti de öğrenemedim☺️
Ozlemmmmmmm Goncatrhn lina anlamı araşrdniz mi acaba hurma fidesi gbi bi anlamı var sanırım sizin blginz var mi benm de eşim iatedi ama ben amlamni pek bgenemedim
Goncatrhn Ozlemmmmmmm lina ismi kuranı kerimde geçiyor haşr suresinin 5. Ayetinde geciyo ve cennetteki melek bekçilerin başındaki hurma dalindan yapılmış taç olarak da geçiyor ❤️
hhffee Goncatrhn Bende çok beğeniyorum ama bende ismi line diye okumuştum. Yinede bir hocaya danışmak lazım
Ozlemmmmmmm Goncatrhn evet o sure o ayet riye okudum ama anlamina hurma veya hurma fidesi deniliyordu lina kelime anlami olarak 🙄 siz bu anlami nerde okudunuz