Derin34-23 cigdeemmm Bende canım her isim güzel geliyor ama bebeğime yakıştırmıyorum yada sıkılıyorum kararsız kalıyorum 🤷♀️
2525_zyno incimercan çok sağol cnm bende baktım bi çok kişiye sordum ama herkes farklı bişey söyledi ondan burda sordum 😘
incimercan Esasaf sıçrayan, atlayan ihtiyaç gibi anlamları gördüm, isim olarak anlamı ne deseler bunları mı söylicem 🥲 ama güzel anlamları da varmış, burdan öğrendim
Beyzabzr Merhaba bişey sormak istiyorum ben 14 haftalık gebeyim plesanta biraz aşşağıda ama rahim ağzı iyi dedi doktor bu durum sonradan düzelir mi plesanta yukarıya çıkar mı başına gelen var mı acaba
Aycicegim Beyzabzr benimde 15 haftalarda eşik aşağıdaydı hatta yoğun kanamayla hastaneye gitmiştim plesanta rahim ağzını tam kapatmıştı istirahat verdiler. iğne kullandım o süreçte çok iş yapmadım yemek dahi eşim yapıyordu. Dr hep bana yukarı çıkar dedi ama ben tedirgindim yani sonra 21 haftalarda yukarı çıktı bende çok korkmuştum canım dikkat et kendine 💕
Aomur Beyzabzr benimde öyleydi 16. Haftada ama sonra 21. Haftada yukarı çıktı hatta doktor 26ya kadar çıkabilir demişti
Defnefa Derin34-23 defne adında 2 yaşında bir kızım var şükür beni hiç yormadı 2. Kızıma Neva ya da Yağmur koymayı düşünüyoruz 😅
Durunas RumeysaNur34 Kız yok her istediğinide yapmıyo aslında çocugu dedigin gibi yetiştiremiyo sürekli çocuk dayak yerse her hatasında anlatmak yerine vuruyo hatasını göstermiyo o yüzdende gittigi yerde sorun çıkarıyo anne babadanda kaynaklı olay allah sabır versin
Tubmavi caganin_annesi kaynana kayınpeder isimlerine sonsuza kadar karşı çıkcam koymayın gözünüzü Sevem ya 😔😔
kbrkrblt16 Tubmavi bende çok karsiydim ama ilk oğlumda eşimin baskısı ile koymuş bulundum ama şuan kendisi de pişman oldu gereksiz görüyor
caganin_annesi Tubmavi sanki fikrimizi soran varmış gibi akzhajdh bacım boşanalim mi ne yapalım başka çaremiz yoksa.
Sedagunay Nurozcanx Peygamber efendimiz Zeynep olarak değiştirmiş kendi kızının adını . Yani benim gözlemlediğim kadarıyla Berralar da bir özgüven patlaması var . Anlam olarak da çok derin zaten temize çıkarılmış . Yani her şekilde kendini temize çıkaran bir yapıları var . Ben iyi niyetle yazdım nibu yorumu .
Nurozcanx Sedagunay anladım teşekkür ederim benimde aklımda olan ismler arasındaydı araştırmak lazım demekki iyice ilk defa duydum çünkü o yüzden sebebini öğrenmek istedim sağolun tekrar
D_deniz Busra_8 Bende aynı durumdayım o kadar çok moralim bozuluyor ki anlatamam bebeğim olacağına sevinemiyorum pazartesi günü cinsiyeti öğrenmeye gidicegiz inanın kız olacak diye korkuyorum çok istiyorum bir kız bebeğim olsun diye ama eşim sağolsun ananezinin adı Nazife (çok zarif bir isimmis 🤪🤧)olacak diyor o öyle diyince bende heves edemiyorum ikna da edemiyorum ne yapmm gerekiyor yanına diyorum kendi istediğinmi koyarım Bade diye cagirirm sen Nazife desin madem diyorum yok onu da kabul etmiyor kafayı yiycemm sinir oluyorum düşündükçe
Derin34-23 D_deniz Ya ne kadar saçma o zaman diyeceksin ki benim annemin de ismini koyalım o zaman benim annem küsüp darılıyor diyeceksin. Öyle saçmalık mı olur isim vermek en çok senin hakkın zaten soyadını babası veriyor.
Busra_8 D_deniz boşver cnm ya ne sinir oluyosun inşallah hayırlısı olur bende sinir oluyorum insanın elinde değil ama yinede kabullenmeye çalış nazife ismide kötü bir isim değil bence bu kadar tatlı canını sıkma hayırlısı olsun de gitsin ♥️♥️♥️
Duyguelif D_deniz geri adım attıkça üstüne üstüne gelirler genelde . Net olmak lazım . Bu devirde sinsice kanına girmek daha kıymetli ,uysallik iş görmüyor .