mom8327 Google’a dinen sakıncalı isimler yazdım az önce bir sürü anlamı uydurulmuş isim var hanımlar bir göz atın derim 🌸
mrvdlll Cinsiyetimiz belli değil daha ama kızım olursa Zeynep Öyküm yada Zeynep Umay oğlum olursa Furkan’ın yanına hangi isim olabilir kızlar cevap verirseniz sevinirim ❤️🥰🌸
Aybukemine Sibel0330 Google yazınca çıkıyor. Peygamber efendimiz" Berra ismini neden degistirdi?" diye. Bizde çok şaşırmıştık.
kbrmhm Sibel0330 Peygamber efendimiz nefsini temize çıkaran anlamına gelen bu ismi uygun olmayıp Berra ismindeki sahabenin adını Zeynep olarak değiştirmiş. Ben de çok istiyordum ama bunu okuyunca vazgeçtim. Siz yine de bir araştırın.
RumeysaNur34 Durunas hay maşallah 😅😅 İnan bende bu sene duydum daha önce hiç denk gelmemiştim ama biraz da yetiştirme ile alakalıdır ya her dediklerine koşup yaparsak her istedikleri olursa memnuniyetsiz olmaları çok normal canım 😄😄
Durunas RumeysaNur34 Kız yok her istediğinide yapmıyo aslında çocugu dedigin gibi yetiştiremiyo sürekli çocuk dayak yerse her hatasında anlatmak yerine vuruyo hatasını göstermiyo o yüzdende gittigi yerde sorun çıkarıyo anne babadanda kaynaklı olay allah sabır versin
G33 Minikkalp34 bende duruyu begenıyordm kime soylesem duru sabun suru bulgur diyordu isimden sogudum vazgectm😀