Mervetfan Aycaaa571 çok ağır olmaz mı Mahmut ismi çocukta ya ilerde kullanınca zorlanmasın en azından
Duyguelif Kızımın adı Gülce Deva. Şimdi 2 bebisime uyumlu veya anlamı güzel kız ya da erkek ne işim olabilir??
Simay000000000 @Derin34-23 Erkek olursa Mehti, kiz olursa Aida diye dushunduk 💕 Saglikli olsun hepsi isnhAllah
Damlayucee MeyraRana bence bir kez daha düşün 🤣 benim oğlumda Yiğit poyraz efsanee gibi birşey bidaha oğlum olursa adını direk uslu koyucam o derece 🤣
MeyraRana Damlayucee Eşimin hep hayalinde varmış oğlu olursa poyraz istemiş kırmak istemedim onu güzel isimde.
dk13 Derin34-23 benım de doğuma çok az kaldı iki isim arasında çok kararsızlık yaşıyorum eşim Metehan istiyor ben ise Yavuz Selim 🐿️
Bendiyebiri Defneadamoms Asya ismi çok ama çok güzel benim annemin adı 😍 benimde kızım olacak Rabbim nasip ederse söylediğiniz bütün isimler çok hoş gerçekten bende arayış içerisindeyim😊
Deletedmom154 Derin34-23 cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa elif gökçe erkek olursa ömer asaf insallah😇