Asel_islamoglu 25 haftalık kızımıza asel ismini vereceğiz anlamı Muhammet suresinin 15 ayetinde cennetteki bal ırmağından bahsedilirken asel kelimesi kullanılmaktadır 😌
fidano sltnrdlbs ilk kez duyuyorum. sare asıl olanı sara hz. ibrahimin eşi hz. ishakın annesinin ismi. kaynaklarda böyle geçiyor şaşkınım. nerede yazıyor bu paylaşabilirsiniz lütfen
Bahar_yldz fidano biz kızımıza Sare ismini koyarken çok araştırdık. Ve bir hocaya da sorduk. Kesinlikle öyle bişey duymadık. Hz. İbrahim’in eşinin adıdır dedi. Kimi yerde Sara geçer, kimi yerde Sare geçer dedi. Siz de her nerede okuduysanız iyice araştırın. Hele ki sahabe, peygamber eşi gibi isimler koyacaksanız ilim okumuş bilgili bir hocaya da danışın derim naçizane
incimercan 2525_zyno Zümra ismi anlamı güzel, iyi ahlaklı, cesur, yiğit, yürekli, zeki ve bilgili kadın olarak bilinmektedir.( kopyala yapıştır yaptım😀)
2525_zyno incimercan çok sağol cnm bende baktım bi çok kişiye sordum ama herkes farklı bişey söyledi ondan burda sordum 😘
Durdane95 İçime kız doğuyor Alya Dua düşünüyoruz.isim koyarken manasının güzel olması dinimizde önemli.
Duygu- Derin34-23 Alya,Mina,Hüma,Lina,Erva,Arya,Asel,Yüsra fikir olsun canım bu isimler cok yeni bu sene benimde oğlum olucak Allah nasip kısmet ederse uras batın koyucam kızım olsaydı kesin bu isimlerden birini koyardım
Derin34-23 Duygu- Teşekkür ederim bu sene moda isimler bunlar sanırım herkes lina,asel,ada,defne gidiyor bakalım 😂
Meryemtolga Daha 7 haftalik hamileyim ama nisanliyken karar vermistik zaten kiz olursa Sevgi Meyra erkek olursa Yigit Alp