BabyLoveeee Derin34-23 uzun düşünceler sonucu Almila ile Beren arasında kalıp Almilaya karar verdik,inşallah değişmez🤦🏻♀️
Defneadamoms Belis ela ,Defne , Umay ,ışıl, asya bu isimler arasında kaldık ve bir türlü karar veremiyoruz 😒😏
Cansumuratt Defneadamoms defneyi bende çok istiyordum sonr anlamının kötü olduğunu okudum ☹️ Derin’ kararlaştırdık
Derin34-23 caganin_annesi Kız ne güldüm allah seni de güldürsün ama müsade etme bence kendi istediğini koy bu senin hakkın 😂😂
Mrs-ersan blueberyy00 benimde kızımın adı ceren, şimdi yine kızımız olacak nasipse halen tam karar veremedik. Cemre, ecrin, derin düşündüğümüz isimler
Hatice_551 caganin_annesi ay kıyamam gülsem mi üzülsem mi bilemedim. Benim kayınpederimin de adı Haydar ama benimki tam tersine sakın koymayın ben ismimi sevmiyorum diyor. Tabiki çocuk sizin gönül koyarlar diye de düşünmeyin istediğinizi koyun gitsin zira biz de öyle yapacaz👍🏻
Derin34-23 Hatice_551 Defneyi bende düşündüm anlamı da güzel canım defnenin yanına lina falan da olur ❤️
Mucizesinibekleyenacemianne Derin34-23 Anlami ne olarak arastirdiniz? Bizde de esim cok istiyodu anlamindan dolayi vazgeçtik de oyuzden merak ettim 🙈