DilaraArslan07 Derin34-23 cinsiyeti belli değil ama isimleri belli 😂 kız olursa Asel Berfu koyucam çok istiyodum erkek olursa da Meriç Efe olucak Allah’ın izniyle 😊
Knknesra @der @“Derin34-23” Henüz çok küçük 5+2 ben erkek hissediyorum ve uzun zamandır da KARAN ismini çok beğeniyorum bebeğim erkek olursa nasipse adı bu olacak 🥰
Hilalohilal Her peygamber, kendi isminden olanlar, her alım ve evliyada kendi isminden olanlara şefaat edecektir. Güzel isim koymanın bu yönden de önemi vardır diye birşey okumuştum ☺️ çok dusunceliyim Allah hepimize hayırlı evlatlar versin
Zeynepabide Derin34-23 kızım 2.5 yasında ismi Mihra. Bizden sonra en yakınlarımız bile cok begendiği için bu ismi koydular😀 tavsiye ederim. 2.sinin cinsiyeti belli degil ama erkek olursa Arcan Emir koyucaz. Kız olursada Arca 💫
Oguzmine incimercan Benm dediğimi anlamıda iyi araştırın derim çünkü oda var sizin dediklerinizde var çok anlamı var yani ☺️
Duygu388 Derin34-23 Ben bugün kızım olucağını öğrendim ve benim rüyama hamileyken 10 haftalıkken gelmşdi nisanurdu ismi o yüzden ismi nisanur olucak
Hilalohilal Duygu388 Kiz kardeşimin ismi bu ve çok iyidir bacım diye demiyorum mutlaka ismin etkisi oluyor ☺️
cahillesohbetikestim Selime28 zaten eskiden beri çok severdim eşim de Eski Türk hükümdarı ismi olsun deyince hemen tamam dedim 🥰
wiss123 bebek- merhabalar bende kızıma idil ismini koymak istiyorum nasıl bi çocuktur acaba çocuğunuz idiller genelde zeki ve sakin oluyor diyorlar . Birde ismiyle ilgili herangi bi pismanliginiz var mi? Yaşlılar didil der dalga geçer diye korkuyorum
bebek- wiss123 isim telafuz konusunda hiç sıkıntı yaşamadık kızım 2.5 yaşında olmasına rağmen maşallah çok zeki hem ögrenme hem ezberleme hem herşeyin bilincinde olmasıyla herkesin dikkatini çekiyor diyebilirim çok zor bir çocuk değil yaramazlık olarak ama biraz bilmiş :)
Beyzan738 Derin34-23 Umut koycaz Allah izin verirse🥰umut Kuran’da geçmiyor ama umut’un yanına ikinci isim dusunuoruz Kuran’da geçen bakalm hayirlisi💙
incimercan 2525_zyno Zümra ismi anlamı güzel, iyi ahlaklı, cesur, yiğit, yürekli, zeki ve bilgili kadın olarak bilinmektedir.( kopyala yapıştır yaptım😀)
Egeana25 rgk BNde eşimin adını koydum ilk benegıme şimdi çok sevıyor ikinciyıde devam ettırıyorum suan cocuklarda sevıyo babada 😜