Eylul2797_ caganin_annesi canım sen cocugun İcin diren cocuk 18 yasına kadar haydarı kullanıp sonra degistirsede herkes yine haydar diycek öyle alısacaklar. Bence koymayın eger dinlemiyolarsada sizi yanına hangi ismi begeniyorsanız koyun uzun da olsa söylerken dilleri yorulsun azcık
Esra7703 Derin34-23 k.pederimin ismi Ahmet ve ilk ismi Ahmet 2. Ismi Aybars koyacağız 😊 19 haftalık bebişim
Medine1 Bizde hala karar veremeyenlerdeniz 36. Haftadaym eşim sen her şeyini çekiyosun sen karar ver dedi ve ben ikizler burcuyum bir türlü karar veremiyorum😊
Tubaphl Bizde 32 haftalığız erkek olacak ama babayla inatlasıyoruz ben çınar istiyorum o deniz çınar demem deniz derim diyor
Tubaphl Hilalergnn ah bide kaynanam görümcem anlasa sırf bana inat çınar çok yaygınmıs deniz gayet güzelmiş diyip eşime gaz veriyorlar bi görsen
Jan91 Derin34-23 son zamanlarda Eva koymaya başlamışlar, tamam Havva ilk kadin ama Eva 3 harfli isim olarak cok anlamsız ve sacma duruyor bence, farkli olsun diye artik guzel olmayan isimler koyuyolar, tabi daha cok “unlulerimiz”, siz ne dusunuyorsunuz
yavuzhan1707 Jan91 birisi Karaca koyacakmış 😂birisi meyra 😂 2 dk bi bakanayim dedim tamm saygı duyarim ama farklı olsun diye yeni isim türetiyorlar
Maviko Ben mavi istiyorum ama eşim bu ismi sevmedğinden yanına bi isim daha istiyo 😂 derin mavi olsun uyumlu olsun diyorum o ne köpek balığı filmi ismi gibi diyo hhahaha 😂 komik birisi canım eşim salkım 😂 2. İsim seçicez bakalım
Omrumveannesi Derin34-23 ben kızıma Ömrüm Nare ismini koydum, aslında Ömrümü kayınpederim koydu ama çok içime sinmediği için ucuna Nare ekledim