Mihribancglr Arkadaşım bebek çok istiyor test yaptı biz çok silik bir şey gördük ama emin olamadık sizde bakar mısınız adetine 8 gün var
derindemir Mihribancglr bir çizgi var ama olması gereken yerde değil gibi.bence 2-3 gün daha sabredip bir erken gebelik testi yapın bence🥰
seddkilic05 8 gün varsa çıkmaz canım benim 5 gün geçmişti testi yaptığımda belki geç döllenmedir. Adetin geçince yap net sonuç için
Tugbakkcc Çok erken yapılmış ben adet günümde yapmama rağmen çok silik cıkmıştı regl günün 2 gün flan geçerse öyle yap
Mihribancglr derindemir dimi bende dedim çizgi farklı yerde gözüküyor dedim aöa çok hevesli 🙈test benim değil 😂 benim daha yeni 3 aylık bebişim var yenisini yapmam biraz zaman alır gibi 🌺🙈😂
Mihribancglr derindemir inşallah rabbim en koşa zamanda nasip eder benim da daha öncesinden bir kaybım var 🤧 ama umudunu kaybetme umud ederken kendini yıpratma 🙏❤️
derindemir Mihribancglr benim 2 kaybım var.yaşayan bilir çok zor çook ama inanıyorum bu sefer hamile kaldığımda herşey güzel olacak