Lokumunannesii Aylinnnnnnn Bu bebek erkek canım demişti dersin kesin bir şekılde söylüyorum😅 cinsiyet öğrenince haber ver🙋🏻♀️
T_ak Ay kaç haftalık ilk resimde erkek gibi geldi ama bilemedim rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah 🤗
Nebyaa İkinci fotograf aynı benim bebeğime benziyo aynı şekilde ultrason fotografi var 🥰🥰 doktor bize yüzde 95 erkek dedi. O yüzden ben de erkek diyorum
Aylinnnnnnn Nebyaa rabbim sağlıkla kucagimiza nasiip etsin inşallah kuzm bakalım perşembe günü öğreneceğim bendde
Merve098 Arkadaşlar hamile kaldığınız yaşı ve hamile kaldığınız ayı toplayıp 9 çıkartın sonuç tek sayı ise erkek çift sayı ise kız diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama kime yaptıysam doğru çıktı kızım da doğru çıktı sizlerde hesaplayın bakalm dogrumu
Aysegul3418 Merve098 ben hesapladim oglum var bi tane 23 cikti o dogru ikinciye hamileyim 26 cikti ins kiz olur doktor yuzde 90 kiz dedi ama bakalim hayirlisi 😍
Ebruuuusalman Merve098 bse sorabilirmiyim smdi ben aralik ayinda 30a gircem 30 olarakmi hesap etmem gerek 29mu
Srsdrs Zeynepaker 12 haftlık🧿sağ olun birçok kişi erkek demişti arada kız yazan da olunca benim de kafam karıştı😌
Aylinnnnnnn Lokumunannesii ayin 18 inde ogrenicem kuzuum haber ederm ben hep kiz dediim babasi ve çevremdeki herkees erkek diyor bakalim hayirli sağlıklı olsun da ama inssalllah dedigin gibi çıkar 5 senelik mucizem 😍