Duygucoban Kizlarrr gunaydinn 💕 Ben 15. Haftamdayim bazi arkadaslarim catlak kremi kullanmami soyluyor ama siz ne zaman basladiniz ne kadar kullaniyor markasi ne 🙈😂
Elvan90 Duygucoban ben de geçen hafta başladım.. 14.haftada. Karnım kasinmaya başlayınca arkadaşlarım çatlayabilirsin dedi. Mustela çatlak öncesi yağ ve krem alıp kullanmaya başladım.
Sydgrdl Duygucoban canim badem yağı da kullanabilirsin bana doktorum önerdi 36 dayım çok sukur benim hiç yok inşallah da olmaz 😊
BlntMerveBayhan Duygucoban bende mustela çatlak öncesi krem ve badem yağı aldım canım bende yeni kullanmaya başladım 19.haftaya girdim 1 haftadır kullanıyorum ☺Bakalım faydası olucak mı canım
Ozlemr Duygucoban bende 15 haftalığım şuan 3 hafta oldu başlayalı. Sabahları lierac kullanıyorum. Akşam yatmadan önce de bio oil ya da Hindistan cevizi yağı sürüyorum.
Aysegulunlu BlntMerveBayhan Bbk internetten arastir daha dun 200 ml 120 tl trendyolda gordum. Eczaneye sordum 185 tl. İnternnetten alicam bende
muhasebecianne hayır günde bir kere yeterli oluyor ben aksam sürüyorum aralarda sürmedigim günlerde oluyor suan 28 haftalığım çatlağım yok umarim boyle gider 😊
Asmin27 Duygucoban bende badem yağı kullanıyorum şükür hiç çatlağın yok 30 haftaligim ama tabi vücuda da bağlı
Dilekerdmr Duygucoban 14+3 te yani dün başladım programda da söylüyor zaten ayrıca kaşıntı oluyor karnımda 😄