Sedaengin53 Merhaba 🌸 ilk gebeliğim 1 senedir deniyorduk dün iki çizgiyi gördük. Adet günüme 4 gün var daha erken gebelik testi yaptım ve çıktı. Akşamına kan verdik değerim 189,7 çıktı. Sizce normal mi arkadaşlar 😇
Sibel_l3 Sedaengin53 normal erken dollenme olmuştur benim 3 gün geçti 2960 lardaydi değer 🤗 gözünüz aydın
Sevdenurr96 Sedaengin53 Güzel canım maşallah iki gün sonra tekrar kan ver iki katı artması gerekiyor 🤗
MaBelle Sedaengin53 2 günde 1 kan verip artışı takip edin, hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 🤗
Fatma_6868 Sedaengin53 evt cnm norml benm günüm geçmeden yaptm birde düznesilk vardı kan verdim 87 çıktı sadece artk her 2 güne artar değerlerin bi gitmene daha yüksel olur
Sedaengin53 Sibel_l3 Sibel_l3 valla benim adet günüm geçmedi bile daha 3 gün mü ne var 😂 ah bu sabırsızlık dayanamıyoruz hemen test yapıyoruz 😂
Sedaengin53 Sevdenurr96 teşekkür ederim. Yarın tekrar vereceğim umarım artar dediğiniz gibi 😇 o zaman endişelenmiyorum şuan normalse, bana biraz az gelmişti cunku oyuzden sormak istedim 😁
Sedaengin53 MaBelle evet dün akşam verdim kan, doktorum yarın da ver değeri bana at dedi. Bakalım yarın akşam tekrar kan vereceğim. Değeri söylerim yine size 🌸 dua edin de yukselsin 😁
Fatma_6868 Sedaengin53 bnmde ilk bende senin gibi heyacanlıydm ilk erken gebelk testi yaptm biri net diğeri açkk kırmızı çıktı dilim tutuldu resmen kalbim duracak gibi attı kan verdm beta düşük çıkıntı beybi küçük olduğu için öle düşük çıkıyr 4 gün sonra gittim baya yükselmişti
Neseeli Sedaengin53 maşallah hayırlı olsun 3 günde bir baktır en az %100 iki kat 400 olmalı artarak ilerler inşallah.. ☺️🙏
Aynur35 Sedaengin53 benim adet günümde 62 çıkmıştı değerim sonra katlanarak devam etti 6 hafta bitmeden baktırmıştım 5500 falandı.. güzel görünüyo şuan değerin iki güne iki katı olursa sorun yoktur
Sevdenurr96 Sedaengin53 Benim ilk 132 çıktı sonra 435 çıktı sonra 1024 çıktı gayet iyi dedi Dr şuan 5 haftalık olduk inşallah sizinde sağlıkla artar 😍😍