Anne88 kemalim01 canm normal 5 tllik test bende bugün dayanamadım kan verdim saat 7 de cikicak sonuç bakalım inşallah vardır çünkü bitane daha test yaptım onda böyle bişey çıkmadı 🥺
Anne88 Bfduam canım yumurta takibi yapıyordu ilişki günleri verdi onları değerlendirdim klomen kullandim
Bfduam Anne88 geniştir: bebiştir, klavye azizliği. Kaç cm olmuştu yumurta klomenle? Hayırlı olsun şimdiden, sağ salim kucağına aldırsın yavrunu Mevlam🤲
Anne88 Bfduam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı başına inşallah bana cmlerini söylemedi sadece üç yumurtan gelişmiş dedi biri ayın 1 inde catlamisti klomen kullandım ama dozu yuksektu bu ay günde 4 defa kullandım çünkü iki defa kullanmam da faydasını gormemistim 🥰
ecembd Anne88 canım benim benim de aynı böyleydi. Şimdi 11 haftalık olduk. Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah
Gzdeee11 Sinem_06 evde sadece 1 tane test var ve biraz daha geçmesini bekliyorum yaptığım zaman adet olucakmış gibi hissediyorum
Cerensultan Anne88 büyük ihtimal hamilesiiz ama yeni biraz daha bekleyio.oyle gidin doktora kese gorulmeyebilir
cocukhasretim Anne88 görüyorum canımm.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah 🤲🏻❤️Ne güzel Rabbm nasip etti çok şükür🥰❤️