Anne88 https://resimyukle.io/r/cXObVNrvKe kızlar elim ayağım titriyor benim gördüğümü sizde goruyormusunuz
Anne88 Anne88 ilk defa böyle bişey oldu yarın kan vercem nolur dua edin bana 🥺bende anne olayım nolur
asliu_ Anne88 hayirli ugurlu olsun ben de yaklasik bes gündür test yapiyorum ilk yaptığımda sizinki kadar silikti birkac arkadasim silik olmasina ragmen hamilesin dedi ve git gide koyulaştı saglikla gelir insallah 💐
ozgekosaraytekin Anne88 dualarımız sizinle bende test yaptım bugün aynı sizinki gibi çıktı. Kan verdim. İnşallah bebeğimiz olur 🥰
minikanne- gördümmm evett masallah allah sonuna kadar sürdürsün inşallah gözünüz aydın insallah sağlıklı gebeliktir
Anne88 ozgekosaraytekin İnsallah bende yarın kan vercem canım Allah’ın iziniyle bunu bile görmek bı mucize bu çizgi hiç belirtilmemisti
Anne88 Gzdeee11 bat 17 benim ama böyle çıktı bugün yaptım üç yumurta gelişmişti biri catlamisti ayın 1 inde canim
Anne88 Gzdeee11 bat 17 benim ama böyle çıktı bugün yaptım üç yumurta gelişmişti biri catlamisti ayın 1 inde canim
Gzdeee11 Anne88 anladım benimde bu gün olmam lazımdı olmadım hala test te yapmak istemiyorum beklemedeyim
Bfduam Anne88 yumurta takibi mi yapıyordu Dr canım? Ne vermişti ilaç olarak? Hayırlı olsun şimdiden inş geniştir o:)