ZZeynepP1903 deno1 amin amin igne falan vuruluyomusun dikkat et yat hiçbir iş yapma banada kasılmalarım ve karnımda sertlesmeler oluyo dıye bugün soyledım magnezyum yazdı gunde iki defa onu kullanıcam ıgneye devam
deno1 ZZeynepP1903 tam 30 hafta oldum kilosu cumartesi ögrencem igne bende kullanıyorum bikac hafta daha dursa iyi olacak işte benim kanamalarim gel git surekli kanama oluyor
Esra7658 Serklaj ameliyatını kaçıncı haftaya kadar yapıyorlar benimde rahim ağzı 29 mm 28 +5 haftalgım ama doktorum çok korkulacak bşy yok dedi
ZZeynepP1903 Esra7658 24. Haftaya kadar cnm ondan sonra yapılmıyor bebek büyük oldugu için. Eger doktorun oyle dedıyse sıkıntı yoktur umarım zamanında gelır yavrunuz 🤲🏻
esratpl ZZeynepP1903 14. haftamda olmuştum daha önce bi kaybım oldu 23 haftada canlı doğdu 3 gün dayandı 🥺 o yüzden bunda direkt serklaj yapıldı. İnsallah yakalamıştır haftasını 🌸
ZZeynepP1903 esratpl önlem amaclı oldunuz yani anladım. İnsallah bu gebelıgınız hayırla sonuclanır mevlam zamanında saglıkla kucagınıza almayı size ve hepımıze nasıp etsın 🤗
ZZeynepP1903 deno1 canım o zaman hıc korkma 30a gelmıssın masallah valla benım doktorum o haftalarda bıle olsa bızım ıcın cok iyi dıyor. Hiç endıselenme ınsallah sag salım yavruna kavusursun iyi dusun iyi olsun 😍
esratpl ZZeynepP1903 amiin insallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz🌸 1165 gram olmuş haftasıyla uyumlu dedi içim rahatladı🥳
deno1 ZZeynepP1903 o haftaya gelincede bi 34 35 olsa diyecek doktor 😅 saglikli bir şekilde alalım kucağımıza
ceylan_34 ZZeynepP1903 29+4 serklajliyim galiba bnde 34 35 kadar giderim bir hafta once 1227 gramdi suan kac bilmiorm
ZZeynepP1903 ceylan_34 insallah gideriz canım benim iyi düşünelim iyi olsun 🤗 dikkat ediyomusunuz peki yatıyomusunuz sürekli yoksa nasıl hayatınıza devam ediyosunuz
Mermaid-AA ZZeynepP1903 Canım karından mı ölçtü uzunluğu? İnşallah zamanında sağlıkla gelsin kuzularımız💗
ZZeynepP1903 deno1 işte ne kadar giderse kardır 😂 ama doktorum eger amelıyatı olmasaydın sımdıye dogurmustun dedi
ZZeynepP1903 ceylan_34 bende dikkat etmeye calısıyorum doktorum olabıldıgınce dıkkat et yat dedi. Hayırlısı allahtan 🤷🏻♀️
deno1 ZZeynepP1903 yok poposunu dikise vermiş zorluyor zaten zorladığı için dikis yumusamis açılmış biraz ve göremiyoruz rahim ağzını nedir ne durumdadır bebegin pozisyondan dolayi kanamlarim oluyor işte surekli artık sancilarda başladı zaten bakalim ne olacak ama doktor her an doğum olabilir sadece yat dedi o yüzden korkuyorum
ZZeynepP1903 deno1 bak sen haylaza totosunu yesınler onun bızım cocuklar dunyaya erken gelmek için direniyolar. Ah bılselet nasıl bı yer hıc ıcerden cıkma ıstemezler 😂 cokmu oluyor kanamaların cnm ayaklarını yukarıyı dıkıp yat genelde oda iyi geliyor.
Mermaid-AA deno1 Canım Allah büyüktür inşallah sabreder bebişin sağlıkla gününü doldurur canını sıkma yatmaya çalış elinden geleni yapıyorsun gerisi takdiri ilahi. Allah sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarımıza inşallah zamanında sağlıkla doğsun hepsi🤲🏻
deno1 ZZeynepP1903 haha aynen öyle 😅 çok oluyor igne ve serumsuz duramıyorum işte bakalım nereye kadar sabretcez