Fener1608 Hayal95 Evet öyle anlarsam daha çok takarım kendimi biliyorum o yüzden takmıyorum artık her şeyden o kadar bunaldım yoruldum ki hiç bir şey düşünmek istemiyorum yoksa kafayı sıyırmak üzereyim
Hayal95 Fener1608 Bi yandan bende diyorum keşke anlamasam çünkü stres oluyorum ama bı yandan bilmesemde ne zaman adet olucam diye sıkıntı yapıyorum çok umutlaniyorum gecikme olunca..
Hayal95 Fener1608 Sen doktorda yumurtlama takibi yaptırdın mi öyle hamile kalan çok arkadaşım oldu ben kalamadım ama herkes bir değil sen kalabilirsin yani
Hayal95 EdizEliz evet canım takip ediyorum doktoru ama daha denemedim yöntemini adet olayım canım denemeyi düşünüyorum
EdizEliz Hayal95 bence değerlendir canım hocanın polen karışımını sipariş ver. Bugün canlı yayını varmış hatta 22 de. Umarım tez zamanda nasip olur sağlıklı hayırlı bir evlat💟
Ranasamet Hayal95 esimin kiz kardesi 5 sene sonra oldu hatta iki tane pes pese oldu ☺️🥰 oglu bir yasinda suan diger ogluna hamile 17 haftalik. Allahtan umut kesilmez asla canim. Hic moralini bozma doktora gittinizmi size bisey onerdimi?
Kelebek-34 11 ay deneme sonucu gebelik oluşmadı 41 gün, günde bir kere Meryem Suresi ve Yasin Suresi dinlemeye niyet ettim o ay gebelik oldu çok şükür.. Allah isteyen herkese hemen nasip etsin inşallah
Fener1608 Hayal95 O umutlanma bitiriyor insanı zaten hayat insanı öyle bir sınıyor ki hangisini kafaya takıcağını şaşırıyor insan bir süre sonra hepsinden yorulup akışına bırakıyorsun
Hayal95 Fsm Çatlatma iğnesi hepsini denedim hatta aşılama bile denedim tutmadı yaza kadar sabredecem tüp bebek ondan sonra çünkü beklemek çok üzüyor beni
Fsm Hayal95 hmm eşinde bir sıkıntı yoksa olur canım sakin ol vardır rabbimin bir bildiği bir süre bekle baktın olmadı tup dene inşallah da gerek kalmadan hamile kalırsın
Kelebek-34 Gebelik belirtileri adet belirtilerinin birebir aynısı hatta sancısı bir tık fazla yerleşene kadar Diğer mide bulantısı ,halsizlik vs olmuyor onlar 1,5 ay sonra başlıyor herkeste farklıdır tabi
Hayal95 Kelebek-34 Evet cnm bi düşüğüm var benim onda da belirti yoktu zaten ben direk test odakliyim teste çıkarsa var yoksa da yok bilincindeyim
Fener1608 Hayal95 Doktor 3 ay dün aşırı ilişki önerdi yine olmazsa gel dedi bu seferde artık ya iğne olur herhalde yada dediğin gibi bişey de olabilir
EdizEliz Hayal95 cnm mfk karışımı sayfasından bak istersen gramajına göre 115 tlden başlıyor . Bej de bu ay olmaZ ise gebelik diğer ay kullanıcam inşallah
Hayal95 Fener1608 Evet cnm ya düşün ben en son 22 Eylül’de adet oldum dedim bu sefer yanıldım yumurtlamayı anlamadım nice testler doktora gitmeler ama negatif oldu sonra yumurtlama belirtim başladı Allah’tan.. dedim daha yumurtlama olmamış düşün ben gebelik için umutlanmişım bu kadar bekleyiş boşaymiş. zaten yumurtlamaya göre 21 Kasım da adet günüm eğer adet olmazsam kesin gebeyim derim