Hayal95 Ya 3.5 yıldır evliyim ev hanımıyım bebek istiyoruz olmuyor çevremde herkesin oldu..evde canım sıkılıyor bebeğim olsa onun yemesi içmesi uyuması derken vakit ne güzel geçerdi..Bunalmışım artık her ay beklenti içinde olup negatif testlerle boğuşmaktan
Gzmbkr Hayal95 bende senin gibiyim koca 3.5 sene ve 1 düşük yaşadım. İçimde ki boşluğun tarifini kendime bile anlatamıyorum..
Sureyya1 Hayal95 zor kardes bende senin gibiyim ayni benzer ama olmuyo her ay bi umut sonra dus toparlan tekrar umut et yine ayni seyler surekli tekrarliyo nasib yapcak biseyimiz yok
Hayal95 Gzmbkr Seninle aynıyız canım benim tam 1 sene olacak düşük yapalı bi daha gebe kalamadım sebebeni de bulamadilar
Hayal95 Sureyya1 Evet ya eşimde bende bunalmışız herkesin hamilelik haberi ulaşıyor onlar adına seviniyorum ama kendimi de boşlukta hissediyorum
Hayal95 incisu Ay keşke sorun olsa keşke ilk evlendiğim yıl deselerdi hiç uğraşma direk tüp bebeğe git ama yok sorun maalesef bulunamıyor zaten gelecek yaza kadar olmazsa direk tüp bebek deneyecem
Gzmbkr Hayal95 benimde üzerinden 2 sene kadar geçti. Hep bir pişmanlıklar keşkeler.. Belki en çokta eşim için istiyorum. Öyle güzel baba olur ki ondan. Başkasının çocuklarını severken hep içim burkuluyor ona acaba içinden ne geçiriyor diye.. Rabbim bizi duyuyor biliyorum. Şimdi olmasa da bir gün illa ki olucak 🤲🏻
Hayal95 busra_080421 Evet cnm doktorum Maşallah dedi kanalların çok açık hatta bekledik hsg den sonra gebelik olur diye yine olmadı
Oya54 Hayal95 bazı kadınlarda rahim kayması oluyor genelde eski kadınlar bakar doktor bişey yok deyip gönderiyor araştır bence çevremde çok var öyle hamile kalan
Hayal95 Oya54 Gittim canım 1.5 sene evliydim o zaman kadın biraz kaymış ben düzelttim kesin hemen hamile kalırsın dedi yok yine olmadı canım
EdizEliz Hayal95 canım son günlerde mfk yöntemi var duydun mu hoca çok iddialı bu konuda. Polen arısütü karışımı kullanıyorsun belli ilişki günlerini değerlendiriyorsun falan. Bi incele istersen
Hayal95 Gzmbkr Aynen benim eşim de öyle çocuklarla nasıl oynuyor ama geçen dedi artık hevesim kalmamış çocuklara her ay beklenti de olmak Onu da çok yıprattı ama eminim bi hamile kalsam unuturduk bu günleri sorun hayla hamile kalmamız inşallah olacak herkesin.. ama ne zaman beklemek yıpratıcı
vuslatim34 Hayal95 Gzmbkr bende aynıyım koca 3.5 sene geçti. Artık ne yapacagımızı bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun.
Ergvn Hayal95 eşiniz de kontrole vs gitti mi acaba. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız, tüm bekleyenler 💓
Esrakavak Hayal95 banada hsg ceken doktorun hersey guzel dedi ama başka bı doktora hsg filmimi gosterdıgımde sag tüpümde bı sorun oldugunu soyledi ameliyat olmalısın dedi. gebelige engelmi bılmıyorum .diyecegım o ki bence bekleme her ay olacak mı dıye gıt goruş başka doktorlarlada.
busra_080421 Hayal95 inşallah bian önce güzel haberlerini alırız burdan hamile duasi geçermiş bugün sizin için ayrı dua edicem 🙏
Fener1608 Hayal95 Ben de aynıyım maalesef ama artık takmıyorum eskisi kadar her şeyin bir vakti zamanı var ne kadar istesekte çabalasak da vaktinden önce olmuyor hiç bir şey stres yaptıkça kafaya taktıkça daha da zorlaşıyor akışına bırak inanıyorum en yakın zamanda biz de kavuşucaz muradımıza (Güzel Günler Yakın Az Daha Sabır)😊
Hayal95 Fener1608 İnşallah canım çok güzel dua etmişsin Allah kabul etsin..Zaten stresten adetim de şaştı düzenliydi adetim ama doktor ona da normal diyor bulamiyorlar
Hayal95 Gzmbkr Amin canım Allah düşmanımı bile böyle birşeyle imtihan etmesin inşallah en kısa zaman da isteyen herkese ..hem sana hem bana nasip olur..Peki senin de sebepsiz canim
Gzmbkr Hayal95 pcos var bende henüz hiç bir şey yaptırmadım geçen ay hormon tahlilleri yüksek çıktı 2 aydır ilaç kullandım. Şu an telaşımız var bir şehirden bir şehire taşınıcaz. Gittiğim yerde artık temelli bir tedaviye başlıycam canım
Fener1608 Hayal95 Benim adetim de hep düzensiz belli olmuyor bazen 40 gün bazen 45 gün bazen 50 gün arayla oluyorum bana da düzensizlikten dolayı bişey demedi sadece gün aşırı ilişki dedi
Hayal95 Gzmbkr Polikistik olan arkadaşlarım benden önce gebe kaldılar senin yumurta sayın çok tedaviyle olacağına içten inanıyorum canım🙂