dakpinar- Guneyinannesi1 ben ben ben 🥰 21.12.21 e gün almaya çalışacam 🥰 İnşallah önce Rabbim , sonra kızım en son doktorum izin verirse 😀🥰
Happy_001 Guneyinannesi1 dewlet ıstege bakmıyor canim bende normal den korkuyorum kısmet bakalım ne Olcak
Guneyinannesi1 Plnyvz niye sebebini merak ediyorum ben korkuyorum ve kötü Bi yaşantım geçtigi için olmama kararı aldım 😊
Guneyinannesi1 dakpinar- normal doğumdan korkuyorum bide ilk düşüüğümü suni sancıyla oldu kötü etki bıraktı bende kaç haftalıksınız bende 18inde randevu var gün alıcam 😊
Calisananne25 dakpinar- ben de isteğe bağlı sezeryan istiyorum ve ben de bu tarihte istiyorum 38+5 olucaz 21 aralıkta😁 doktoruma söylemedim henüz ama 🤷🏼♀️
dakpinar- Guneyinannesi1 ben de normalden çok korkuyorum kuzum . Çok üzüldüm düşüğünüze Allahım sağlıklı bir şekilde tamamlamayı nasip etsin cümlemize ❤️🤲🏻 Yarın 33+0 olcam canım sen 🥰
Plnyvz Guneyinannesi1 bende korkudan dolayı normal doğum korkum var alttan muayene bile olamıyorum o yüzden direk sezeryan istedim
Guneyinannesi1 dakpinar- maşallah ya 😊 yarın tam 35+0 inşallah 😍 dün aksamdan beri burnum kanıyor doktorda gitmedim tırsıyorum valla
Guneyinannesi1 habibedogan değişiyor doktora ve hastahane şartlarına göre çok iyi Bi yerde doğum yaparsan hastahane koşullarından hizmetinden dolayı fiyat artıyor ama cogu doktora sordum 3.400 diyor yaşadığın şehirledd alakası var bazı yerler 7000 bile istiyor
Cocolingo Benim 2022 şubat sonu olucak doğumum bi aksilik olmazsa , bende isteğe bağlı sezeryan yaptırıcam 🌸