Elifikiz Kızlar merhaba ☺️ Bugun 19 haftalık olduk ilk gebeliğim bebeğimi hissetmeye başladım küçük tekmelerını göbeğimin altında ama biraz daha altta hissettim bugun sizler bı haftalarda nerde hissediyorsunuz bebeği sormak istedim😊
Gta-35 Elifikiz ben o haftadayım kasiklarimda hissediyordum 1 hafta sonrası göbek deliğinin altında hissetmeye başladım:)
CanselUrgnc Elifikiz aynıyız bende 19+1 haftalık hamileyim göbegimin hemen altında hissediyorum hatta bugün dışardan dikkatli bakınca hafif böyle disardanda hareketi belli oluyordu sanki böyle kalp atması gibi hissediyorum 🤭
gunes1234 Elifikiz bu postu bende açmak istiyordum 19 olduk bende kasıklarım da hissettim göbeğimden baya uzak bu gün hiç hissetmedim normal sayılıyor sanırım 21 haftaya kadar endişelenmek için erken mi acaba
Elifikiz Gta-35 kasıklarıma kadar aşagıda hissetmiyorum ama tam o arada kasıkla göbek deliği arasında bugun ilk defa orda hissettim bi kaç gündür hissediyorum gerçi de hep göbek deliğimin altında hissediyordum ☺️
Elifikiz gunes1234 ya bende dün oyle oldu ilk defa ama benimde bi kafama takıldı açıkcası inşallah normaldır .
Ceysii01 Semaen benimde geceleri resmen midemin yanlarindki damarlari hissediyorum cok geriliyo karnim 🤔
Kamusbuglem Benımde aynısı dün oldu ama ilk defa hissetmedim tam kasıklarımda hissettim :) 19 + 4 haftalık oldum ıkıncı bebeğim :)
Elifikiz Kamusbuglem yerini mi değiştiriyo acaba diyorum baya da hareketliydi dün bi de pozisyon değişikliği yapıyolar. Heralde dedim sığamadı 😄
Elifikiz Happybsrn ay bende 17 den beri küçük küçük hissediyorum da dün bi tane vurdu ama maşallah dedım 19 da boyleyse son aylarda nasıl vurur bilmiyorum🤣
Kamusbuglem Elifikiz daha durrr bnlar bişey değil büyüsünde gör benım kızım artık mıdemi patlatcak diyodum bir itiyodu ayagınla :)